Last news in Fakti

25 Март, 2022 08:30 4 258 6

БФС опровергава: Разполагаме със снимков материал!

  • борислав попов-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • ммс-
  • борислав михайлов-
  • фк стандарт шивачево

Никога не сме изисквали упълномощаване за определяне на делегат с решение на управителния орган, заяви Борислав Попов

БФС опровергава: Разполагаме със снимков материал! - 1
Снимка: БГНЕС

Министерството на младежта и спорта дава БФС на разследващите органи след извършена проверка. Тя е свързана с клуб участвал в конгреса на 12 октомври. Във видео публикувано на сайта на министерството председателят на УС на ФК Стандарт Шивачево разказва, че не упражнява дейност от 2019 година насам.

„Като председател на УС на ФК Стандарт не съм упълномощавал делегат да представлява клуба на конгреса и съответно такъв е присъствал без мое знание и съгласие“, заяви Динко Николов.

Освен това от БФС са предоставили документи на спортното ведомство, че ДЮШ на Стандарт е взел участие в няколко футболни турнира и е спечелил един от тях, в периода, в който клубът не е развивал дейност. Това е и причината от министерството да се съмняват в достоверността на тези документи и заради, което ги предават на разследващите органи.

„Пред мен е протокол от 18 септември 2021 година ФК Стандарт Шивачево, с който е излъчен делегат на конгреса на 12 октомври. Никога не сме изисквали упълномощаване за определяне на делегат с решение на управителния орган, и той е при нас в момента“, заяви Попов пред NOVA.

Той опроверга твърденията на шефа на Стандарт Шивачево, че клубът не е развивал дейност и заяви, че БФС разполага със снимков материал от участие на ДЮШ на клуба във футболни турнири. Доказателствата ще бъдат предоставени на компетентните органи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    22 2 Отговор
    Мъртви клубове гласуват за пияницата и сие.

    Коментиран от #6

  • 2 Хахаха

    11 0 Отговор
    Че кой неможе да облече 11 деца с фланелка и да ги снима.Важни са документите!

    Коментиран от #3

  • 3 Ганчев министър

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Че кой не може да даде 10 лева на някакъв анонимник и да го накара да излъже. Руди измамника прави политика за сметка на децата. Министърът на Г Ганчев трябва да бъде подведен под съдебна отговорност. Дано да бъде първият министър вкаран в затворът, далаверите му вече не се траят.
  • 4 България

    7 4 Отговор
    Перуката трябва да бъде съден за кражба във големи количества 💰 пари също и Лечков, Костадинов, дебелия Венци, Думувчиев и всички който са във БФС. БФС се е превърнало във едно голямо Акционерно дружество ОСТАВКА И ЗАТВОР

    Коментиран от #5

  • 5 Литекс София

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "България":

    Не е ли по-добре Литекс-София да си създаде свое Б-Ф-С заедно с РусоКастро, Сините камъни, Долно уино и други аматьори и да мирясът. Така и Барбарона ще си удовлетвори едиповият комплекс и первезните наклоности.
  • 6 ФГХ

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Красимир Петров":

    Цялото БФС да се маха доброволно, а не да се натиска да стои още! Защото за 18 години направи футбола в България пълна подигравка. Дори Северна Македония, Босна и Исландия се класираха на голямо първенство през това време. Вече сме на нивото на Андора и Фавьорски острови. В БФС мислят само за личните си интереси, а не за футбола в България.