Last news in Fakti

25 Март, 2022 17:15 1 463 6

Перничани протестират срещу решенията на БФС

  • протест-
  • бфс-
  • перник

Оттам последваха примера на бургазлии ден по-рано

Перничани протестират срещу решенията на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Футболни клубове излизат на протест днес в Перник пред Областната управа на БФС, за да изразят недоволството си от решението 104 отбора да бъдат изключени от федерацията поради издигането на Димитър Бербатов за президент на съюза, научихме от Topsport.

Спортист Драгичево организира недоволството от позицията на потърпевш в разразилата се сага с лицензите, като там ще бъдат още представители на Черногорец Ноевци, Димитровец Ковачевци, Чорни Брезник и Буря Кошарево.

Ден по-рано в Бургас имаш подобно мероприятие от тамошните тимове, а в социалните мрежи се появиха съобщения за солидарност от страна на техните конкуренти и колеги в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    17 0 Отговор
    Бой по Перуката!

    Коментиран от #6

  • 2 Футболисчето

    9 2 Отговор
    Абе зимайте винкелите и тези вампири да летят от БФС
  • 3 фергюсън

    10 0 Отговор
    Вземете скалпа на перукан .Той се вживява в ролята на тиквата , както командваше цялата държава ,и им купете една топка да разцъкват в двора на затвора.
  • 4 Този

    7 0 Отговор
    Този го мразят всички.
  • 5 мечо

    0 9 Отговор
    при боби михаилов си имаше ред виярно беше пиян но си имаше ред сега сас тои геитак нищто нияма да стане
  • 6 7788

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "gost":

    Цялото БФС да се маха доброволно, а не да се натиска да стои още! Защото за 18 години направиха футбола в България пълна подигравка. Дори Северна Македония, Босна и Исландия се класираха на голямо първенство през това време. Вече сме на нивото на Андора и Фавьорски острови. Тия в БФС мислят само за личните си интереси, а не за футбола в България.