Last news in Fakti

27 Март, 2022 08:54 1 425 2

Левски би Балкан с точка разлика и е на финал за Купата на България. Фенове се млатиха на паркета

  • бк левски-
  • балкан (ботевград)-
  • баскетбол-
  • 74-73-
  • финал за купата на българия

Самият мач се превърна в изключително нервен с много технически и неспортсменски нарушения от двете страни, като напрежението ескалира в последната минута от редовното време

Левски би Балкан с точка разлика и е на финал за Купата на България. Фенове се млатиха на паркета - 1
Снимка: БФБаскетбол

Отборът на Левски се класира за финала на тазгодишното издание в турнира за Купата на България. Възпитаниците на Константин Папазов триумфираха с драматичното 74:73 срещу Балкан (Ботевград) (21:17, 20:17, 12:19, 21:20) във втория полуфинал за деня в зала "Арена Ботевград".

В един момент от двубоя обаче баскетболът остана на заден план, тъй като се стигна до сблъсъци между феновете на двата отбора около огражденията на игрището.

Самият мач се превърна в изключително нервен с много технически и неспортсменски нарушения от двете страни, като напрежението ескалира в последната минута от редовното време, когато се стигна и до опитите за физическа саморазправа между привържениците. След това дербито бе прекъснато в рамките на около 30 минути с цел да се изчака пристигането на полиция в залата, чрез която да бъде осигурено спокойното провеждане на финалните фрагменти от срещата.

"Сините" си осигуриха финал срещу действащия носител на трофея Рилски спортист, като сблъсъкът ще се проведе в понеделник от 19:00 часа.

ВИДЕО от фенския бой може да намерите тук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мимч

    1 0 Отговор
    Левски, трябва да е Левски и да бие навсякъде,никаква изненада...