Last news in Fakti

28 Март, 2022 22:00 1 219 0

Милан си гарантира подписа на още една голяма звезда на Лил

  • свен ботман-
  • милан-
  • лил

„Росонерите“ изглежда са доволни от работата си с Майк Менян

Милан си гарантира подписа на още една голяма звезда на Лил - 1
Снимка: БГНЕС

Милан си подсигури първия летен трансфер с привличането на централния защитник на Лил Свен Ботман, научихме от спортния журналист Николо Скира.

Нидерландецът бе следен от „росонерите“ от известно време, но покупката на англичанина Фикайо Томори забави сделката. В последствие капитанът Симон Кяер се контузи и това убеди ръководството, че е време да се инвестира в млад и перспективен защитник, който в същото време да има нужния опит на най-високо ниво.

Ботман стана шампион през миналата година с „песовете“, когато играеше пред Майк Менян. Френският национал замести успешно Джанлуиджи Донарума и по всички личи ще възстанови партньорството си с бившия си съотборник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА