Last news in Fakti

11 Април, 2022 19:30 3 959 10

Олександър Усик е отслабнал с 10 кг. заради войната в Украйна

  • олександър усик-
  • екатерина усик-
  • бокс

Шампионът в тежка категория е далеч от очакваната форма за категорията си

Олександър Усик е отслабнал с 10 кг. заради войната в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на шампионските пояси на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория в бокса Олександър Усик е отслабнал с цели 10 кг., след като взе участие в отбраната на Украйна по време на войната с Русия. Новината съобщи съпругата му Екатерина пред украинското издание PravadaTUT Lviv, цитирана от Daily Mail.

Олександър изгуби 10 кг. за седмица във войната. Той бе толкова ужасен и шокиран, че се разкъсваше отвътре“, каза тя пред медията.

Усик положи огромни усилия в рамките на цяла година между мачовете си с Тони Белю през 2018 г. и Чаз Уитърспун през 2019 г., за да качи достатъчно килограми в опита си да покори най-тежката дивизия. В последствие украинецът срази Дерек Чисора и детронира Антъни Джошуа, за да се изкачи скоростно до световния връх.

Наскоро той бе освободен от армията, за да може да се завърне към ангажиментите си на ринга, където „Ей Джей“ го очаква за реванш.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Zeт

    23 12 Отговор
    . .типичен Страхлив укра нацист ....пфу
  • 3 Display

    20 9 Отговор
    Ами то не може само да пълниш памперса и да не отслабнеш........
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванушка 🇷🇺

    20 5 Отговор
    Александър -> Олександър -> Олексондър -> Окроинец 😄😄😄

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Глад майна , глад очаква и ЕС и ФАШ !

    12 4 Отговор
    Сега ще се види от къде изгрява слънцето !!!! От запад ли ...???? От изток ли..... ???? Като засвири корема на демократи , технократи , джендърляци.....ще се вземе лесно ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 Мамул

    9 6 Отговор

    До коментар #5 от "Иванушка 🇷🇺":

    Чист о крайненец, руснак от края на Русия!
  • 9 До последният Украинец

    10 0 Отговор
    Наскоро се проведе размяна на военнопленници във формат 86 на 86 между Русия и Украйна
    Русия, след като се погрижи за украинските военни, изпълни обещанията си и ги върна на майките и бащите им нахранени, здрави и чисти, заплашвайки накрая да не участва във военни действия срещу Русия.
    След по-малко от седмица украинското военно командване отново ги изпрати на "военни" подвизи.
    Но украинските войни толкова харесваха посещението на руснаците, че те отказаха да се бият и, като вдигнаха лапи нагоре, с уверена стъпка, се предадоха за втори път. Един от украинските военнопленници каза, че вече не иска да се връща в Украйна, защото смята, че след размяната ще се върне у дома като герой, ще пуснат майка му да го види, ще остане вкъщи за няколко дни, и щеше да бъде разпитван в СБУ и на фронтовата линия.
  • 10 Кличко

    3 1 Отговор
    отслабнал,но пак ще бие ей джей и то с нокаут