Last news in Fakti

13 Април, 2022 10:20 2 485 8

Критерият на един съдия - Волен Чинков!

  • левски-
  • черно море-
  • волен чинков-
  • футбол

И ако новият силен човек в съдийството Виктор Кашай е дошъл на този пост, за да оправи нещата, сега е моментът да се заеме, защото и без това вече е късно...

Критерият на един съдия - Волен Чинков! - 1
Снимка:

Един от любопитните моменти в мача между Левски и Черно море от 26-ия кръг на efbet Лига (2:0) бе първият жълт картон на нападателя на "моряците" Евгений Сердюк. В 28-ата минута на двубоя Филип Кръстев наплю украинеца, който реагира и избута футболиста на "сините". Малко след това двамата получиха жълти картони.

Интересното в случая е критерият на главния съдия при показването на картони при подобна ситуация в друг мач. В двубоя между Царско село и Лудогорец същият рефер при идентична ситуация реагира по различен начин. В 55-ата минута Пиерос Сотириу изблъсква със сила играч на Царско село, но Чинков взе друго решение (във видеото).

Подобни ситуации, отсъдени с различен критерий, в мача между Левски и Черно море не бяха никак малко. За единия отбор картоните се пестяха, докато в другата посока те се даваха за всяко нещо. В 17-ата минута на срещата Уелтън премаза в наказателното поле Виктор Попов, а Чинков подмина нарушението и отсъди аут. В 22-рата минута същото грубо влизане на футболиста на Левски срещу Пабло Гарсия изобщо не бе свирено. В 39-ата минута на двубоя Уелтън влезе на Виктор Попов с бутоните, но пак картон нямаше. Какво се случва обаче в ситуациите в полза на другия отбор. В 26-ата минута за единоборство между Даниел Димов и Георги Миланов, веднага е показан картон на капитана на "моряците" (в следващото видео)

Тук изниква въпросът - има ли значение за Волен Чинков играч на кой отбор е попаднал в дадена ситуация за решенията, които взема? И този въпрос трябва да му бъде зададен от хората, които са на върха в съдийството. Защото за футболната общественост отговорът е ясен. Положението от години е такова и то няма как да се промени без истинска промяна.

И ако новият силен човек в съдийството Виктор Кашай е дошъл на този пост, за да оправи нещата, сега е моментът да се заеме. Защото и без това вече е късно...


Поставете оценка:
Оценка 4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фенка

    18 0 Отговор
    чинков е поръчков съдия, знае се от години, а касай взема едни пари и си затваря очите, нищо ново
  • 2 Малий

    8 14 Отговор
    Каиседо едва не уби вратаря на Славия ,пък нема и картон.Аман от ханъмите на Гришата

    Коментиран от #4

  • 3 Laslo Cash

    9 9 Отговор
    Волен Чинков е виновен за 1-1 с Локо Сф, 0-0 с Царско село и за загубите с по 2-0 от Ботев и Локо Пловдив! Съдиите са виновни! Сините братя също са виновни! Само Стойчо и ЦСКА-София са невинни.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мучо

    4 0 Отговор
    ама то това се очакваше, що се изненадвате.....
  • 6 България

    7 1 Отговор
    Този Волен Чинков трябва да го раследват за доходите ,трябва да му забранят да свири и защо СОФЙСКИ съдия свири мачове на Левски (ЕИТОША СОФИЯ)
  • 7 Вандали

    1 4 Отговор
    Хайде пак съдията, съдията беше виновен че накарахте малки деца да потрошат фасадата на БФС или че вчера изпочупихте Ковачев стадионът на Славия, смешници.
  • 8 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Абе червена мисирко и на теб като на тройчо Левски ти е виновен за всички проблеми, направи като него и напусни сайта, но твоето достойнство е малко и от неговото. Цнда умре, набий си го в оранжевата глава.