Last news in Fakti

16 Април, 2022 16:24 834 7

Мъри: ЦСКА винаги си е бил сериозен дразнител, мачът утре трябва да е спектакъл

  • станимир стоилов-
  • мъри стоилов-
  • левски-
  • цска-
  • вечното дерби

"Алън Пардю е достатъчно опитен специалист, с огромен опит не къде да е, а в английската Висша лига", коментира съперника си старши треньорът на Левски

Мъри: ЦСКА винаги си е бил сериозен дразнител, мачът утре трябва да е спектакъл - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори за атмосферата в "синия" лагер преди мача с ЦСКА.

"Най-важното е да се концентрираме, да изиграем мача, както трябва. Съжалявам най-вече, че няма да съм на пейката. Може би това ще ми е най-тежкото дерби. Естествено, вината е изцяло в мен. Надявам се отборът да намери пътя към победата", заяви Мъри.

"Имам достатъчно доверие на Цанко Цветанов. Той е минал през толкова битки, така че нямам никакво притеснение. Естествено, не ми е приятно, че допуснах такава грешка, но това не трябва да се отрази под никаква форма на отбора. Ясно е, че преди мача не мога да съм в съблекалнята, ще видя откъде ще гледам."

"Алън Пардю е достатъчно опитен специалист, с огромен опит не къде да е, а в английската Висша лига. Там не може да имаме никакво преимущество. Той е бил достатъчно дълго в България, надали за него има тайна. Не ме вълнуват техните проблеми или позитиви. Мен ме вълнува как ще се представи моят отбор."

"Михайлов най-вероятно е възстановен и ще може да вземе участие. Знаете за наказанието на Хосе. Появява се нов проблем с Георги Миланов, той не е в максимално състояние и не може да тренира с останалите. Имаме 24 часа да преценим", допълни Станимир Стоилов.

"Предстоят изключително важни мачове, би било добре, ако имаше такива с по-малък заряд. Имаме малък брой играчи, някои от тях имат и наказания, но при всички положения трябва да сме на високо ниво. Има време и между мачовете, умората винаги е в главата. Привържениците очакват от нас да изиграем един мач на високо ниво. Футболистите сами вдигнаха летвата и сега трябва да отскачат или поне да държат нивото. Ангажиментът е техен."

"Винаги може да има изненади, особено в тактическо естество. Аз ще направя всичко възможно да не бъдем сюрпризирани, ние сме работили достатъчно. Надявам се да сме добре възстановени и да държим ритъма от последните два мача."

"Не съм гледал много мачове на ЦСКА, за да дам по-детайлна оценка. Те имат достатъчно опитни играчи. Те се прераждат, когато играят с нас - нормално, дерби на друго ниво. ЦСКА винаги си е бил сериозен дразнител."

"Няма какви претенции да имаме. Ще има една прекрасна атмосфера - привърженици, добър терен, сериозни противници, съдия №1. Какво повече да искаме? Няма човек, който да има претенции към обстановката утре. Може би двата най-популярни клуба, два отбора, които искат да спечелят, едни от най-добрите футболисти на България. Трябва да е спектакъл, за да може да се види, че Левски и ЦСКА са най-обичани", допълни наставникът.

"Резултатите ги има и ги няма, но Левски трябва да има стил. Горд Левски, който да играе от първата до последната минута в неговия си стил, да търси победата. Ако противникът е по-добър, няма какво да направим", завърши Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    9 2 Отговор
    Левски винаги е бил ченгесарски отбор
  • 2 Валери Стоянов

    8 0 Отговор
    До кога ще защитавате мафиотската структура БФС
  • 3 Левски 1914

    3 6 Отговор
    Стига си писал глупости Ковачеев цска ТИРЕ София 2016 не е цска, цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #6

  • 4 Наско Сираков

    2 5 Отговор
    Подкрепяме БФС, но искаме правила - съдийство - ТВ права и реформа на Професионалната лига. Когато Левски реши ще сменим шефа на БФС.
    Оранжадите нека продължават с палатков лагер, деца хвърлящи киви и рейсове от страната, но събират 500 души с по 50 лв. на човек от Гриша Ганчев. Ние ще сме 20 000, а Бербатов не е нашия кандидат - питайте Христо Стоичков защо? Или Христо Бонев?

    Коментиран от #5

  • 5 Бай Брадър

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Наско Сираков":

    Ша смениш памперса на илуанчето ! И ще ми намериш това , дето те е сътворило ...
  • 6 7,62

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    лефски-(тире) спартак кой отбор е бил ? Кой ? Го е наследил в момента и по каква причина ???

    Коментиран от #7

  • 7 Литекс София

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "7,62":

    Имена много и то все благодарение на вашата майка кърмилница БКП. Вие бяхте ЦДНА, Септемврийско знаме, Средец и какво ли не. Ти утре може да се преименуваш на Милко Балев ама все същият оли ще останеш. Литекс си е Литекс това, че се преименува и се премести в София нищо не значи.