Last news in Fakti

17 Април, 2022 14:41 2 046 8

Мис Плеймейт 2016 направи прогноза за ЦСКА-Левски

  • цска-левски-
  • вечното дерби-
  • ася капчикова-
  • прогноза

"Очаквам "сините" да търсят повече победата и да зарадват привържениците на тима", коментира Ася Капчикова

Мис Плеймейт 2016 направи прогноза за ЦСКА-Левски - 1
Ася Капчикова, снимка: Шоуто на Слави

Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна заради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито между ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на "Герена" бе доста напечено. На "Армията" се стигна до раздяла с емблемата Стойчо Младенов, а при "сините" Станимир Стоилов тропна по масата след победата с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата тима?

"Очакванията ми са за победа на Левски. Станимир Стоилов ще липсва край страничната линия, отчитайки неговия потенциал, но си мисля, че играчите добре знаят какво трябва да направят", започна Мис Плеймейт 2016 - Ася Капчикова.

"Виждам един определено много по-смел Левски отпреди. Един отбор, който е във вихъра си, но не мисля, че заслугите са само на Мъри Стоилов, а на всички. Те просто си повярваха, че могат. Това е ключът към успеха. Вярата, че могат да материализират победата. До последно нищо не се знае в такива мачове. За мен Левски е фаворит. Сред футболистите нямам любимец. Те са едно цяло и не мога да кажа, че симпатизирам повече на някого от тях. Гледам на всички като на един. Няма как да коментирам нещата през седмицата, които се случиха на стадион "Българска армия". Очаквам "сините" да търсят повече победата и да зарадват привържениците на тима. Мисля, че ще я постигнат с резултат 2:0!", коментира Капчикова пред "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    4 1 Отговор
    На Доган метресата много ясни ще вика за тъмно сините от ДПС тире 1914.
  • 2 Тотьо

    2 0 Отговор
    Имам усещането че в бедната ни държавица няма нищо друго освен некадърни политици,бивши миски,мейтки,чалгари самотни майки и не знам си още подобни парцали на който се дава публикация с незнайна цел.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 дааа

    1 0 Отговор
    Очаквам да я поканят да се изкаже и за икономическите мерки на правителството...
  • 6 Пич

    1 0 Отговор
    Малее..... Кога стана мис , кога стана милф...???!!!
  • 7 Щукар

    1 0 Отговор
    Лелееее,че откога и Капчикова взе да разбира от футбол?! Все едно е аз да разбирам от лакове за нокти и от гримове.
  • 8 Котуньо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тотьо":

    ...И пишман "спортни" мисироциии....