Last news in Fakti

18 Април, 2022 12:32 1 538 13

Майкъла: Феновете да намерят човек с 10 милиона и тогава да махат Гриша Ганчев

  • георги илиев - майкъла-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • фенове

Вечно втори, вече шест години второ място, това е нивото на играчите, които взимат

Майкъла: Феновете да намерят човек с 10 милиона и тогава да махат Гриша Ганчев - 1
Снимка:

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред Sportal.bg последните събития на стадион "Българска армия". Той коментира вчерашния транспарант в сектор "Г", с който "червените" фенове атакуваха остро Гриша Ганчев и неговото управление. Малко след това Лудогорец спечели шампионската титла за 11-и пореден път.

"Вчера гледахме един равностоен и много слаб мач, нищо интересно. Говоря за дербито с Левски. Това им е нивото на тези играчи. Левски не показа нищо от това, което игра срещу Лудогорец. Не знам защо не дадоха шанс на Георги Йомов, той беше точно за този мач, задължително трябваше да играе. Няма лидер в отбора. Нормално е феновете да са недоволни. Аз съм го казвал вече, че ЦСКА и Левски - това са феновете на тези отбори, те са основата. За управление обаче трябват пари. Феновете могат ли да издържат клуба?

Лудогорец вече дълги години показва на другите как се прави футбол, ЦСКА и Левски са в списъка с чакащите отбори. Не виждам в следващите пет години как някой друг ще стане шампион. Искам да поздравя Кирил Домусчиев за рождения ден, пожелавам му здраве! Познавам го от 32 години, много сериозно момче. Един от първите българи, които имаха ложа на "Камп Ноу" в Барселона.

Каква е оправията за ЦСКА ли? Каква оправия? Вечно втори, вече шест години второ място, това е нивото на играчите, които взимат. Плакати винаги е имало - и срещу Божков, и срещу другите. Като не искат Гриша Ганчев, да намерят и да предложат някой друг. Не съм убеден, че Цветомир Найденов би дошъл. Ако феновете искат промяна, да търсят варианти. Гриша Ганчев така си управлява, такъв е бил в Литекс, такъв е и на "Армията", не може да се промени - ръководството е той.

Левски работят добре, вдигнаха се, спасяват клуба. Макар че продължават да имат задължения, излизат им нови такива - не мислете, че при тях нещата са цъфнали. Станимир Стоилов също има проблеми с ръководството. Ганчев дава достатъчно пари в ЦСКА, но има напрежение в клуба. Стойчо Младенов беше работил и преди това при Гришата и знае добре, че там участват двама човека в трансферите - Ганчев и Стойчо Стоилов, той го знае добре. През есента ЦСКА играеше добре, но след това нещо стана. Има си ръководство, те да дадат обяснение какво се случи. Има си ръководители.

ЦСКА ще вземе купата, но това е трофей, който едно време никой от нас не го броеше. Ставахме редовно шампиони, играехме за КЕШ. Някой обаче се задоволяват с купата, това е. Феновете са го приели това нещо, вече седем години. Пак казвам - какво ще правят феновете, ако напусне ръководството? Ако феновете имат вариант, окей. Ако нямат вариант за друг, не трябва да предлагат Гриша Ганчев да си ходи. Добър или лош, в момента той вади парите. С тези неща не трябва да се избързва. Първо да намерят човек с пари, с 10 милиона за бюджет, тогава да мислят за махане на ръководството.

Месец март трябва да започнем да строим стадиона, никой не спира проекта - държава, община, зелени, никой. Спокойно може да се направи един стадион за 22 000 зрители, в "чашата" може да стане един прекрасен стадион за 80 милиона лева", заяви Георги Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 18 Отговор
    Ганчев пак си е в Литекс сега обединен с Етрополе да си ги връща обратно в Ловеч. Много бързо забравихте , че това е преименувания Литекс с маркетингова цел.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 панта

    17 0 Отговор
    не го харесвам ама е прав

    Коментиран от #13

  • 3 ЦСКА

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре! Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички! Това е!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Левски 1914

    3 18 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Дучето казва " това не е моето цска " , Ради Здравков казва " моето цска за съжаление ФАЛИРА " Георги Димитров бог да го прости каза " оранжевото прозира " , Сашо Томов казва " това на армията е Литекс обединен с Етрополе ", Ганчев и той казва пред УЕФА ние сме Литекс. Ами залъгвайте се и викайте на Литекс името на ФАЛИРАЛИЯ отбор и това е.

    Коментиран от #5, #7, #10

  • 5 незнайко

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Разбрахме че си от числото пиши нещо по смислено че плочата ти се изтъркала вече....
  • 6 Провинция

    1 14 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Щом 2 или 3 място и грозна точкогонска игра ви е максимумът значи наистина провинцията си остава във вас. Литекс си остава Литекс. Тази година сте втори щото Левски започна с 4 загуби от 5 мача, Локо Пл оставиха Тунчев за треньор много дълго а Ботев бавно превключи на макс. скорост. Догодина сте извън тройката, но за един провинциален отбот това няма да е проблем.
  • 7 Литекс София

    3 14 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Забрави Спас Джевизов, който отиди да работи в ЦСКА 1948. Най-големите легенди на Литекс София са Кирил Десподов и Антон Недялков😊.
  • 8 Локо сф

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Научил си нова дума! Маркетинг. Брей..
  • 9 от Левски

    13 1 Отговор
    Цесекари вашият човек ви казва истината - едно към едно. Преди години , когато тръгнахте да сваляте Божков , със същите тъпизми , с които сега гоните Г. Ганчев, Стиви О ви каза тогава -Много ще има да плачете за Божков. Старият евреин е казал - Следвай Парите. В България дори големият бизнес се обра до шушка . За да е конкурентен един български отбор на Лудогорец , трябва да се завъртат в клуба поне 30-40 милиона . Тръгвайте със свещ посред бял ден да търсите такъв, да ги даде. И ние сме я закършили , но поне не сме фалирали . Ако си тръгне Мъри , който е доказано дялан камък , от нищо да направи нещо , тогава и на нас ни се Е.А Пу...ТА в ГЪ ..
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Стоян Александров

    3 10 Отговор
    Не са обаче 10 мил. А над 60 милиона. Плюс от тук нататък заплати в милиони, неустойка, нови и стари дела, за стадиона изобщо не пиша ( поне 100 мил. ) и още и още. А приходите са пълна нула. Никой, бикой не взима потъващ кораб. Остана Ви само Числото ( цеца 1948 ). Това е истината и ако на някой не му харесва ОК.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПЛОВДИВ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "панта":

    АКО ИЗОБЩО ИМА ФУТБОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ ПОМАГАЩ НА СПОРТА В БЪЛГАРИЯ, ТО ТОВА Е ГАНЧЕВ! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ АКО ИМА ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧНИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ, ТО ГАНЧЕВ ГИ Е ИЗГРАДИЛ! АКО ЦСКА ИСКА ДА Е СИЛЕН КЛУБ, ТО ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ГАНЧЕВ САМО ТРЯБВА ДА ЗАСИЛИ ДИПЛОМАЦИЯТА И ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА!