Last news in Fakti

20 Април, 2022 11:02 780 1

Три клуба от Турция по петите на крило на Славия

  • славия-
  • радослав кирилов-
  • аланияспор-
  • адана демирспор-
  • коняспор

Националът на “белите” е желан от Аланияспор, Адана Демирспор и Коняспор

Три клуба от Турция по петите на крило на Славия  - 1
Снимка: БГНЕС

Три клуба от Турция са по петите на крилото на Славия Радослав Кирилов, пишат местните медии. Националът на “белите” е желан от Аланияспор, Адана Демирспор и Коняспор. И трите отбора са готови да предложат на играча договор за 2+1 години.

Аланияспор е шести в елита и води битка за Лигата на конференциите. Адана Демирспор е на пета позиция, а Коняспор е трети и може да се пребори с Фенербахче за участие в квалификациите на Шампионската лига.

Почти сигурно Славия ще се раздели с Кирилов през лятото. По време на зимната пауза той бе пред трансфер в Гиресунспор, но в последния момент сделката се провали и крилото остана на “Овча купел”. През пролетта Гиресунспор се представя доста колебливо и се смъкна до зоната за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам си

    0 0 Отговор
    Защо добри футболисти като Ради ги искат само в средняшки турски отборчета?