Last news in Fakti

28 Април, 2022 09:32 1 086 1

„Канело“ към шампион от UFC: Сядай и си чакай реда!

  • камару усман-
  • ufc-
  • бокс-
  • саул алварез-
  • али абделазиз

Двамата си спретнаха кавга в социалните мрежи

„Канело“ към шампион от UFC: Сядай и си чакай реда! - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Алварез и Камару Усман си спретнаха сериозна кавга в социалните мрежи снощи, след като агентът на MMA боеца си позволи публично да предизвика боксьора за бой с клиента му.

Канело“ е страхлива кокошка. Той се бие с типове с по 5 000 последователи в Instagram. Тези момчета никога няма да допринесат с нещо за наследството му. Сега разбирам защо не иска да загуби от някого, като Усман. Това е страхлив стил, без риск няма награда“, написа Али Абделазиз в Twitter, с което предизвика отговор от мексиканеца с лаконичното - „Кой по дяволите е този“.

Усман на свой ред призова Алварез да се успокои „преди някой да е пострадал“, подклаждайки напрежението между двамата.

В клетката или на ринга аз - съм готов да се бия и на двете... а ти?“, написа след това нигериецът.

Предизвикваш ли ме? Целиш се в следващия си чек за заплатата? Тогава знаеш къде да ме намериш, но сега седни и си чакай реда, защото в момента работя по наследството си“, отговори отново „Канело“.

На 7 май носителят на поясите от WBC, WBA, IBF и WBO в суперсредна категория ще се боксира с Дмитрий Бивол за титлата на WBA при полутежките в опит да продължи покоряването на различните тегови дивизии.

„Нигерийския кошмар“ от своя страна е носител на пояса на UFC в полусредна категория, а за сега няма обявен опонент след битката с Колби Ковингтън през миналия ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.