Last news in Fakti

8 Май, 2022 15:14 1 737 1

Ръководството на Ман Юнайтед нанася сериозен удар по Роналдо и съотборниците му

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • заплати

С цели 25% ще бъдат намалени възнагражденията им

Ръководството на Ман Юнайтед нанася сериозен удар по Роналдо и съотборниците му - 1
Снимка: БГНЕС

Брутално орязване на заплатите на Кристиано Роналдо и съотборниците му в Манчестър Юнайтед готви ръководството на „червените дяволи“, според „Дейли мейл“.

С цели 25% ще бъдат намалени възнагражденията им, след като отборът профука възможностите си да докопа участие в Шампионската лига следващия сезон с унизителен резил 0:4 от Брайтън.

Освен спортния аспект отбор с престижа на Манчестър Юнайтед да не играе в най-важния клубен турнир в света, отсъствието ще има икономически последици за клуба, който ще се лиши от десетки милиони приходи, а това ще се отрази и на футболистите.

Футболистите ще бъдат неприятно сюрпризирани с намаление на заплатите с до 25 процента заради неучастието си в Шампионската лига. Сред тях е и Кристиано Роналдо, който според информация на английските медии ще намали заплатата си от 385 000 паунда на седмица на 288 000.

Давид де Хеа, от своя страна, според Daily Mail, ще премине от около 375 000 паунда на седмица до около 281 000.

След боя, който Юнайтед отнесе от Брайтън в събота, временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник поднесе извинения за резила към привържениците. След загубата Юнайтед остава шести във временното класиране с 58 точки от 37 двубоя и загуби шансове за класиране в топ 4. Петият Тотнъм е с 62 точки след 35 срещи, а тимът на Арсенал, който заема четвъртата позиция – последната, даваща право на участие в Шампионската лига догодина, има 63 точки от 34 изиграни мача.

„Представянето ни беше ужасно. От първата до последната минута просто не беше достатъчно. Можем само да се извиним за това представяне и унизителната загуба“, заяви Рангник, който в края на сезона ще отстъпи поста на новия мениджър Ерик тен Хаг.

„Победата в понеделник над Брентфорд беше нещо различно. Срещу Брайтън дадохме на съперника прекалено много време и пространства за изява. Така и не излязохме в позиция да ги спрем“, добави Ралф Рангник„Това, което показахме днес, не е достатъчно за фланелката на Манчестър Юнайтед. В мачове като този ни липсва енергия и агресия. В последните четири седмици се представяме много слабо“, завърши германският треньор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    0 0 Отговор
    Горките живи да ги оплачеш. Милионче на месец , нека да им е зле.