Last news in Fakti

9 Май, 2022 20:37 2 359 3

Ерлинг Холанд мина медицински прегледи в Манчестър Сити

  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити-
  • борусия дортмунд

Норвежецът ще бъде представен тази седмица

Ерлинг Холанд мина медицински прегледи в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити официално ще представи Ерлинг Холанд тази седмица, като първото си лятно попълнение още преди да е приключил сезонът. Това стана ясно, след като Фабрицио Романо потвърди, че „гражданите“ са съобщили на ръководството на Борусия Дортмунд, че ще платят откупната клауза на нападателя, а днес той е минал успешно медицински прегледи.

Прогнозите през изминалите месеци, че норвежецът ще струва стотици милиони се опровергаха от факта, че в договора му има заложена откупна клауза в размер на около €60 млн.

21-годишният Холанд ще бъде първият типичен таран за „гражданите“ от Еманюел Адебайор насам, но с тази разлика, че младокът е считан за един от най-завършените атлети в света на футбола в момента, докато тогоанецът разполагаше основно с високия си ръст и широка крачка.

Договорът на централния нападател ще е до 2027 г. и той ще прибира по €440 хил. на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахаха

    4 0 Отговор
    И нови 200-300милиона да дадете за нови, пак ще гледате ушатата по ТВ.😄😄😄
  • 2 Палячо

    0 3 Отговор
    Голям Палячо
  • 3 Нормално

    1 0 Отговор
    Всеки бяга при парите!