Last news in Fakti

31 Май, 2013 13:01 1 345 0

Стоичков поема френски тим

  • стоичков-
  • аячо-
  • раванели
Стоичков поема френски тим - 1
Снимка: БГНЕС
Христо Стоичков е вариант за нов треньор на Аячо. Това съобщи сайтът Le10Sport.com. За да продължи кариерата си във Франция обаче, Камата ще трябва да се пребори за поста с италианеца Фабрицио Раванели.
 
Изданието информира, че ръководството на Аячо упорито търси специалист за отбора след напускането на Албер Емон. Към момента обаче Раванели е предпочитан от шефовете на Аячо пред Стоичков. Ако преговорите с италианеца, който в момента работи в Лацио, се провалят, клубното ръководство ще се насочи към Камата. 
 
Легендата на Барселона и българския футбол е бил предложен на корсиканския тим само преди дни. Стоичков се очаква да се раздели с Литекс и отново да заработи зад граница. Името му дори се спряга за нов наставник на турския гранд Бешикташ.
 
През изминалия сезон Аячо завърши на 17-ото място във френския шампионат, точно над чертата на изпадащите тимове с 40 точки, колкото има и 16-ият Евиан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА