Last news in Fakti

20 Май, 2022 13:02 789 1

Реал Мадрид громи в „Ел Класико“, за да стигне до финал и в Евролигата

  • реал мадрид-
  • барселона-
  • ел класико-
  • евролига

Спорът за трофея ще бъде с турския Анадолу Ефес

Реал Мадрид громи в „Ел Класико“, за да стигне до финал и в Евролигата - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид и Барселона завършиха 86:83 в последния полуфинален мач от баскетболната Евролига.

„Кралския клуб“ имаше пасив от цели 11 точки след втората част, но след това отборът на Пабло Ласо изигра едно от най-силните си полувремена, за да стигне почти до обрат, а в решителните минути бе изкована и победата.

С най-много точки се отчете Никола Миротич от „каталунците“ (26), но той се превърна в единствената голяма фигура за своя тим, докато в противниковата половина Козер, Ябуселе и Юл вкараха между 18 и 15 точки всеки.

На финала Реал Мадрид ще спори за титлата с Анадолу Ефес, който отстрани Олимпиакос на Александър Везенков в другия полуфинал. Срещата ще се проведе на 21 май от 20:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    2 0 Отговор
    Анадолу Ефес "отстранява"Олимпиакос със 77:73,а Реал "громи"с 86:83.Да ви имам критериите.