Last news in Fakti

5 Юни, 2022 18:32 1 763 0

Мане: Вчера говорих с малко чувство за хумор, шегувах се, а след това думите ми бяха навсякъде

  • ливърпул-
  • садио мане-
  • футбол-
  • висша лига-
  • фенове

Ливърпул е клуб, който уважавам много

Мане: Вчера говорих с малко чувство за хумор, шегувах се, а след това думите ми бяха навсякъде - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ливърпул Садио Мане обясни, че се е пошегувал на пресконференцията преди два дни, когато заяви, че ще направи това, което искат 60-70% от неговите сънародници. А именно – да си тръгне от клуба.

30-годишният футболист, който вчера отбеляза хеттрик за страната си, обясни, че по никакъв начин не е искал да обиди Ливърпул или феновете на мърсисайдци, които много уважава, и отказа да говори повече за бъдещето си.

"Вчера говорих с малко чувство за хумор, шегувах се, а след това думите ми бяха навсякъде. Мисля, че трябва да спрем дотук. Ливърпул е клуб, който уважавам много. Феновете ме приеха още от първия ми ден. Що се отнася до бъдещето ми, ще видим какво ще се случи“, заяви Мане, за когото се твърди, че може да се счита за сигурен нов играч на Байерн (Мюнхен).


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА