Last news in Fakti

14 Юни, 2022 18:12 1 793 6

Майкъла: Остава ЦСКА 1948 да вземе и Армията

  • георги илиев майкъла-
  • цска 1948

Напълниха се с цесекари, заяви бившият полузащитник на армейците

Майкъла: Остава ЦСКА 1948 да вземе и Армията - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред Sportal.bg случващото се в Борисовата градина, където наставник вече е Саша Илич. Майкъла коментира и ситуацията при ЦСКА 1948, където пък старши треньор е Любослав Пенев.

"Илич едва ли има думата и едва ли нещо ще се промени. Може би е участвал в привличането на сърбина, другото си е по решение на ръководството. От години говоря, че ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски дори. Ето че феновете вече го осъзнаха и дойдоха на моето мнение - фракциите свалиха доверието си. Има една снимка на Гриша Ганчев, до него е Стойне Манолов, на "Армията" отпреди седем години. Обещаха много неща тогава пред хиляди фенове на ЦСКА, но какво изпълниха? Между другото идеята, за която се писа, че може Дани Ганчев да поеме управлението, е много добра. Той е интелигентно момче, но трябва да бъде оставен да действа. ЦСКА трябва да започне да прави пари от всичко, да се управлява правилно.

Левски се съживи с Мъри Стоилов! Вървят възходящо, в правилната посока, феновете всички са обединени, отборът им е на по-добро ниво от предната година, сега ще надграждат. Въпреки това прогнозирам, че Лудогорец ще спечели отново шампионската титла - между осем и десет точки преднина пред Левски и ЦСКА в крайното класиране. Пак ще се борим за второто място. Любо Пенев е добър специалист, ще вдигне ЦСКА 1948, трябва обаче да го оставят да работи спокойно и да развие идеите си.

В този клуб се събраха много цесекари, и то все известни имена - Любо, Ради Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Вальо Илиев. ЦСКА 1948 се напълни с цесекари, в ЦСКА на "Армията" има един Фичо. Това е. На ЦСКА 1948 им остава само да вземат "Армията". ЦСКА е стадионът и феновете, това е. Цветомир Найденов е голям цесекар, познавам го отдавна, и трябва да се замисли, че Бистрица не е подходящо място за софийски клуб. Трябва да си в града, защо да не вземат например стадион "Академик" и не го направят модерно съоръжение?

От ЦСКА още не са си пуснали молба при главния архитект на София за виза за проектиране за "Армията". Като получат виза за проектиране, ще разберат какво се разрешава да се построи в Борисовата градина. След това следва проектиране, узаконяване и се пуска за строеж", заяви Георги Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    8 7 Отговор
    Ще изтърве положението. Да продаде емблемата на числото и да бега у Ловеч.
  • 2 Тошо

    12 1 Отговор
    Майкъле голямо говедо си бил винаги!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Руди Гела

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тошо":

    Ама Руди гела си отива бързайте. Ясно че Руди отива в затвора ама поне да подпише дарението за Г Ганчев и да изпълни последното му желание.
  • 4 Ми редно е

    6 4 Отговор
    ЦСКА 1948г. ДА Е НА АРМИЯТА, ОНЯ ПОМИЯРСКИ ИЗМИСЛЕН ОТБОР НЯМА РАБОТА И В СОФИЯ ДАЖЕ!
  • 5 Ветеринарен психолог

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тошо":

    До вчера лижеше подметките на Г.Г.Днес се чуди ,къде да се присламчи
  • 6 ????

    3 0 Отговор
    А, ЗАЩО НЕ?! Това е ЦСКА!!! ТЕ трябва да са на "АРМИЯТА"!!! А, НЕ фамилия Ганчеви с НЕДОРАЗУМЕНИЕТО си "цска ТИРЕ софия"!!! МОРАЛНО ли е, ГАНЧЕВИ ФАЛИРАЛИ ЦСКА на 09.09.2016г, да са на "АРМИЯТА"???????????????????