Last news in Fakti

19 Юни, 2022 15:33 3 798 1

Първият палач на Антъни Джошуа ще се бие с Луис Ортиз

  • анди руиз-
  • луис ортиз-
  • бокс

Мексиканецът възнамерява скоро отново да се бие за титлата

Първият палач на Антъни Джошуа ще се бие с Луис Ортиз - 1
Снимка: БГНЕС

Анди Руиз-младши е договорил боя си с Луис Ортиз, по информация на ESPN, като се планира мачът да се проведе на 4 септември в Лос Анджелис.

Мексиканецът с американски паспорт се позигуби от сцената, след като през 2019 г. се превърна в първия палач на Антъни Джошуа, нокаутирайки го в 7 рунд в Ню Йорк, а половин година по-късно британецът си върна титлите в Саудитска Арабия по точки. Руиз прекара почти 2 години в разгара на пандемията в почти пълна изолация преди през миналата пролет да се бие с Крис Ареола в Карлсън и да спечели с решение.

Ветеранът Ортиз от друга страна успя някак да се отърси от двете си загуби от Дионтей Уайлдър през 2018 г. и 2019 г., но другите му съперници далеч не са хора с водещи позиции в тежка категория. Той обаче е решен да продължи да преследва мечтата си за шампионски пояс, а евентуална победа над „Унищожителя“ би дала ясна заявка за това.

Предстои срещата да бъде обявена официално в близките седмици, като очевидно има нужда от доизкусуряване на договорите помежду им.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамян

    2 0 Отговор
    Така е като изпаднеш от коня се биеш с когото можеш,а не с който искаш.