Last news in Fakti

21 Юни, 2022 12:02 1 313 3

Застреляха баскетболен талант по време на градинско парти в Ню Йорк

  • дарайъс лий-
  • баскетбол-
  • загинал-
  • сащ-
  • ню йорк-
  • престрелка-
  • парти

21-годишния Дарайъс Лий издъхва в болницата с рана в гърдите

Баскетболният талант Дарайъс Лий е застрелян по време на градинско парти в Ню Йорк. Новината за смъртта на 21-годишния спортист беше обявена от Хюстън Баптист Юнивърсити, където Лий е бил студент, пише БЛИЦ СПОРТ.

След това в официално съобщение нюйоркската полиция потвърди, че е получен сигнал за стрелба в квартал Харлем около 12:40 часа на обяд в понеделник. Пратеният на мястото на инцидента екип е открил седем мъже и две жени с огнестрелни рани. Сред тях е бил и Дарайъс Лий.

Младият баскетболист е бил откаран незабавно в болница, тъй като нараняването е било в областта на гърдите му. Малко след пристигането в лечебното заведение лекарите обявяват смъртта му.

От полицията съобщиха, че е намерено оръжието, с което е стреляно. В момента тече разследване на обстоятелствата около кървавия инцидент и изясняване на самоличността на стрелеца. Повече подробности не бяха разкрити.

Дарайъс Лий беше най-добрият играч на баскетболния отбор на университета си през изминалия сезон и спечели наградата Най-добър спортист на учебното заведение. Той имаше средно на мач по 18,2 точки и 8,3 борби. През декември Лий трябваше да завърши висшето си образование. Според специалистите талантливият спортист със сигурност щеше да попадне в драфта на НБА през 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кастроли

    4 0 Отговор
    Каубоите продължават да стрелят. Все едно са на полето.

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кастроли":

    Власт се упражнява чрез:
    1. Пари
    2. Оръжие
    3. Информация
    По нашата конституция "Властта принадлежи на народа", но всичките инструменти на властта са му ДЕМОКРАТИЧНО отнети. На американският народ, поне е останало оръжието, но по всичко изглежда, че скоро ще му бъде отнето.
  • 3 доко

    0 0 Отговор
    и вместо да попадне в варховната ранглиста таланта попада в небето при тато..гиди гиди..остава в отбора на ангелите..