Last news in Fakti

28 Юни, 2022 12:16 983 1

Сагата няма край: ЦСКА 1948 обявява днес трансфера на Енрике Рафаел

  • цска 1948-
  • енрике рафаел-
  • футбол

Тази сутрин той се е подложил на втория етап от тестове

Сагата няма край: ЦСКА 1948 обявява днес трансфера на Енрике Рафаел  - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на ЦСКА Енрике Рафаел все пак ще продължи кариерата си в отбора на ФК ЦСКА 1948. 28-годишният бразилец е пристигнал вчера в София и е преминал първата част от медицинските изследвания в тима на Любослав Пенев. Тази сутрин той се е подложил на втория етап от тестове. Очаква се той да бъде официално представен като играч на ФК ЦСКА 1948 до часове.

Енрике Рафаел взе участие в 27 мача през миналия сезон с екипа на португалския Маритимо и отбеляза 2 гола. Той беше част от ЦСКА 4 години - между 2017 и 2021, като записа 95 мача във всички турнири, вкара 8 гола и направи 11 асистенции.

Появиха се информации, че Славия ще го вземе под носа на ФК ЦСКА 1948, но това явно няма да се случи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 2 Отговор
    Мммммммм дааааааа, явно Числото тази година ще размаже Тиретоооооо. Жалко за припоците. Но. Нооооооо те все пак имат своя шанс като припознаят дори на полувремето на боя на Числото над Тирето своя Нов отбор. Просто е. Само си сменят трибуната и готово. И дрешките и знамената са едни и същи, а това е огромен бонус. Те вече са го правили това вече, а и като са хора без принципи и морал е още по- лесно.