Last news in Fakti

7 Юли, 2022 17:27 1 935 1

Тенисистка извън топ 100 едва не шокира Онс Джабер на полуфиналите на Уимбълдън

  • онс джабер-
  • татяна мария-
  • уимбълдън

Татяна Мария обра овациите на зрителите в турнира

Тенисистка извън топ 100 едва не шокира Онс Джабер на полуфиналите на Уимбълдън - 1
Снимка: БГНЕС

Онс Джабер е първата финалистка тази година на Откритото първенство на Великобритания по тенис, след като победи с 2:1 сета сензацията Татяна Мария.

Германката се превърна в любимец на публиката, защото достигна толкова далеч в турнира, въпреки факта, че е класирана под №103 в ранглистата на WTA. Не бива да забравяме, че тя бе в майчинство цели два пъти преди отново да се качи на най-голямата сцена.

Тунизийката от своя страна демонстрира сериозна класа, особено когато трябваше да гони някои привидно безнадеждни топки при мрежата. Бекхендът ѝ работеше страхотно в най-трудните моменти.

В отделните части Джабер триумфира с 6:2, 3:6 и 6:1, като така се превърна в първата африканка, която ще спори за трофей от „Големия шлем“.

В другия полуфинал Елена Рубакина и Симона Халеп ще се опитат да излъчат другата финалистка след 17:45 часа днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дончо

    0 0 Отговор
    Много грозна тая жаба Джабер бе.