Last news in Fakti

9 Юли, 2022 20:44 1 287 1

Локо (Пд) обърна Пирин пред погледа на Бербатов

  • локо пловдив-
  • пирин

Бирсент Карагерен герой след асистенция и гол

Локомотив (Пд) победи Пирин с 2:1 у дома в двубой от първия кръг на Efbet лига. Срещата бе наблюдавана от бившия национал и претендент за властта в БФС Димитър Бербатов, който обаче не донесе късмет на "орлетата", предава blitz.bg/sport.

Срещата започна с лек натиск на домакините, които пропуснаха да открият резултата още във втората минута. Вместо това Пирин поведе в деветата, след като Станислав Костов получи топката зад защитата и преодоля вратаря на съперника за 1:0.

До края на полувремето Локомотив пое контрола върху топката, но така и не стигаше до точен удар. Това се промени в 42-ата минута, когато страхотен пробив на Карагерен завърши с пас към Боруков и той изравни - 1:1.

Именно Боруков бе в основата на две добри атаки за домакините от Пловдив в началото на втората част, но без резултат. След час игра Локо стигна до обрата след пробив на Витанов, при който Карагерен бе изведен отляво и не сгреши за 2:1.

До края и двата отбора опитаха да променят резултата, но той се запази.

Резултати и мачове от първи кръг:
Ботев (Пд) - Хебър 0:1
Септември – Лудогорец 0:3
Локо (Пд)- Пирин 2:1
Днес
21:00 ЦСКА 1948 (София) – Левски
Утре
18:30 Локо (Сф) - Черно море
21:00 ЦСКА (София) - Арда (Кърджали)
11 Юли 2022
18:30 Спартак (Вн) – Славия
20:45 Берое - Ботев (Враца)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ейй

    0 1 Отговор
    Ма така го каза все едно пред погледа на Ален Делон