Last news in Fakti

12 Юли, 2022 11:20 1 642 2

Нарочен за гонене от Левски проговори

  • анте блажевич-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Може би ще има някакво развитие в следващите дни

Нарочен за гонене от Левски проговори - 1
Снимка:

Нароченият за гонене от Левски хърватски защитник Анте Блажевич заяви, че сам ще обяви какво има да се случва в следващите дни. Заради слабото представяне на бранителя шефовете на клуба искат да му посочат вратата срещу 2-3 месечни заплати в пълния им размер. Той обаче държи да прибере всичките си месечни възнаграждения до края на своя контракт, който изтича след две години.

"Не желая да коментирам. Ако има някаква промяна на ситуацията, ще го обявя сам. Може би ще има някакво развитие в следващите дни“, сподели пред Блиц Блажевич, който тренира отделно от основната група, след като му било наредено да се съблича в отделна съблекалня.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    1 0 Отговор
    Лоша работа. Той дето за нищо не става това е факт липсват му всякакви качества. Ама да се съблича в отделна съблекалня???? Моля ви се това да не е средновековието и да е болен от проказа, вече прекаляваме.

    Коментиран от #2

  • 2 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Принципно си прав. Навсякъде по света има неоправдани трансфери. Но не правят така. От друга страна. Ако има комфорт. Той ще си стои, ще си взема заплатата. И ще си търси отбор. Без да бърза. А така ще му дадат малко зор да се споразумеят. В този момент Левски не може да си позволи да плаща заплати на играчи, които няма да са в групата даже. Като ония двамата, които Мъри изгони в началото. Единия си намери отбор. Но на другия Левски му плаща.