Last news in Fakti

14 Юли, 2022 21:34 1 365 6

Шеф на ЦСКА 1948: Казали сме на Любо Пенев, че ще седи начело на отбора, докогато пожелае

  • любо пенев-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • добрин гьонов

Стойчо Младенов може да помогне на клуба

Шеф на ЦСКА 1948: Казали сме на Любо Пенев, че ще седи начело на отбора, докогато пожелае - 1
Снимка:

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов потвърди новината на Sportal.bg, че на наставника на тима и любимец на сектор "Г" Любослав Пенев е бил предложен празен лист, върху който да напише своята неустойка, и че на Ел Голеадор му е било казано, че каквото и да стане с отбора като резултати, той ще продължи да бъде старши треньор. Гьонов говори още за Стойчо Младенов и Методи Томанов.

"Мога да кажа и други детайли от разговора с Любо. Ние му казахме, че той ще седи начело на отбора, докогато пожелае. Той ни попита как така. Уверихме го. Казахме му, че този клуб е негов - на феновете и легендите. Ние сме хората, които правят организацията в клуба. Любо има пълен картбланш, както и екипът му. Друга интересна подробност е, че той не прочете нито един ред от договора, просто се подписа - имаме изградено пълно доверие между нас. ЦСКА има нужда от хората, които работят с любов и страст. Ние вярваме на Любо и неговия екип. Всеки един армеец, който има възможност и желание да помогне, е добре дошъл.

Стойчо Младенов ли? Не виждам как Стойчо Младенов би влязъл в спортно-техническия екип, който в момента е напълно окомлектован. Специалистът като Стойчо Младенов обаче със сигурност може да помогне на клуба. Не искам да сея омраза и злоба - ако даден човек смята, че отборът на "Българска армия" е повече в сърцето му като ЦСКА, това е негов избор. Иска ми се да се спре с това постоянно сравняване - те какво правят, ние какво правим. Нашата цел е да имаме отбор на феновете и легендите. Това са хората, които трябва да държат акциите и да управляват - чист клуб. Всеки може да стане собственик на клуба. В Левски от около година започнаха да вървят по този модел, но първи в България го въведохме ние.

Така че каквото се случва в клуба на "Българска армия", нека си се случва. Ние си гледаме нашия отбор. Да, играем в Бистрица, а не в Борисовата градина. Опитваме се да направим максималното там - специален брандинг, фудкорнери, подменихме тревното покритие. Не летим в облаците, имаме къса скамейка, тепърва ще се работи за привличането на още качествени футболисти. Мето Томанов работи денонощно. Огромен специалист е. Галин Иванов е в неговия екип, Ради Здравков също върши много неща по селекцията. Бисер Цолов също трябва да го спомена - човек с голям опит, той е един най-големите мои съветници", каза Добрин Гьонов пред TV 7/8.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хах

    3 0 Отговор
    Дали са му фланелката на Барбуков
  • 2 Говедо

    5 0 Отговор
    Любо има толкова заеми,че най вероятно ще е доживотно при вас.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ооклук от класа е чичовата

    0 0 Отговор
    Любо е запалило всичките си познати и приятели и на никой не връща стотинка, щял да си развали имиджа ако почнел да връща