Last news in Fakti

19 Юли, 2022 06:45 1 494 1

Марсело може да се озове в Лига 1

  • марсело-
  • футбол-
  • реал мадрид

За идването на Марсело на “Велодром” настоява новият старши треньор Игор Тудор

Марсело може да се озове в Лига 1 - 1
Снимка: БГНЕС


Финансовите изисквания на Марсело отказаха Лион от идеята да го привлече, но бившият защитник на Реал Мадрид все пак може да заиграе във Франция. Интерес към него проявява и друг от местните грандове - Марсилия.

За идването на Марсело на “Велодром” настоява новият старши треньор Игор Тудор. Не е ясно обаче дали заплатата на бившия бразилски национал няма да се окаже проблем и за ОМ.

Марсело е свободен агент след раздялата си с Реал Мадрид през лятото. Левият бек се превърна в легенда на кралския клуб, с който спечели пет купи от Шампионската лига, шест титли в Ла Лига и още 14 трофея.

Бразилецът има оферта от ФК Лос Анджелис, но желанието му е да остане в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    МАРСЕЛО трябва да еМАЛКО по СКРОМЕН