Last news in Fakti

19 Юли, 2022 11:18 1 624 2

ЦСКА се отървава от трио ненужни до дни

  • цска-
  • футбол-
  • йоан баи-
  • яник вилдсхут-
  • федерико варела

Това са Йоан Баи, Яник Вилдсхут и Федерико Варела

ЦСКА се отървава от трио ненужни до дни  - 1
Снимка: cska.bg

От ЦСКА ще се разделят до дни с тримата футболисти, на киот Саша Илич заяви, че няма да разчита и ги извади от първия състав. Това са Йоан Баи, Яник Вилдсхут и Федерико Варела.

От “Българска армия“ са близо да се споразумеят за разтрогването на техните контракти, но все още има малка възможност някой от тях да бъде преотстъпен или трансфериран в друг тим.

Илич обяви, че няма да разчита на триото след прибирането на „червените“ от летния лагер в Австрия. Първоночално аржентинецът и нидерландецът тренираха индивидуално на базата в Панчарево, а французинът изкара неуспешен пробен период във френския втородивизионен Анеси.

След това и тримата низвергнати се присъединиха към дубъла на тима, воден от Стамен Белчев. В неделя вторият отбор обаче замина за лагер в Тетевен без тях. Ако не се появят изненадващи пречки в преговорите, то Варела, Бай и Вилдсхут ще стегнат куфарите от София в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    2 0 Отговор
    Интересно, че все при Стойчо Младенов идват най-големите чуждестранни некадърници, играли в България. Един даже не можеше да произнесе името клуба. Не знам за треньор, ама за селекционер е под всякаква критика! Даже тия дето ги води, по-добре могат да се справят със селекцията.
  • 2 Бухахаха

    1 0 Отговор
    "французинът изкара неуспешен пробен период във френския втородивизионен Анеси"... Ама виж за ЦСКА ставал. Леле-майко!