Last news in Fakti

19 Юли, 2022 15:00 1 009 2

Спартак Варна привлича футболист, играл в Ла Лига!

  • футбол-
  • спартак варна-
  • селекция-
  • мохамед фатау

Фатау има опит и на Балканите, като е играл за турския Газиантепспор

Спартак Варна привлича футболист, играл в Ла Лига! - 1
Снимка:

Мохамед Фатау Новакът в efbet Лига Спартак Варна няма да спира със селекцията, въпреки солидния брой попълнения до момента. До дни при „соколите“ ще пристигне Мохамед Фатау, в чиято визитка има мачове в испанската Ла Лига.

Ганаецът е на 29 години и играе като вътрешен полузащитник. Във визитката му личат отборите на Гранада, Райо Валекано и Алмерия. В елита на Испания той има 19 мача.

Дебютът му е през 2013 година с екипа на Гранада. Има срещи и за Купата на Краля в иберийската страна. Фатау има опит и на Балканите, като е играл за турския Газиантепспор. Последният отбор на халфа е иракския Захо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    2 1 Отговор
    Семейството му по бреговете на река Конго ли живее?
  • 2 Ябадабадуу

    0 0 Отговор
    Играл е кючеци да си раздвижи дупето, че му се е втвърдило от седене на резервната скамейка