Last news in Fakti

20 Юли, 2022 14:44 1 081 2

Треньорът на ПАОК: Пред Левски няма тежест от задължително класиране напред

  • паок-
  • разван луческу-
  • футбол-
  • левски

Разтревожен съм толкова, колкото трябва да бъде треньор преди официален мач

Треньорът на ПАОК: Пред Левски няма тежест от задължително класиране напред - 1
Снимка:

Треньорът на ПАОК – Разван Луческу, даде пресконференция преди утрешното гостуване на Левски в мач от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Той е на мнение, че при „сините” няма тежест от задължителното класиране в следващия етап на турнира. Румънският специалист отличи офанзивните футболисти на столичани и добави, че противникът е труден за побеждаване отбор.

„Трябва да адаптираме новите. Това е период, който не харесвам. Трябва да ги адаптираме ден за ден, трябва да видим нивото им на подготовка и тогава ще вземем решение. Бисесвар няма да е с нас, а Халед Нари е в списъка. Физически е добре. Брендън Томас е с нас от седмица, той дойде директно от ваканция. Нивото му на подготовка не е добро, но напредва бързо. Той е картотекиран. Лефтерис Лирацис няма да е с нас утре, но за реванша ще е готов”, започна Луческу.

„Вярвам, че Йоргос Куцияс е разбрал ситуацията към момента и може да започне утре. Харесвам характера му. Същатата е ситуацията и с Янис Константелиас. Той се промени много от миналия сезон, показва израстване. Доволен съм от развитието им, затова решихме да останат с нас, тъй като има много мачове през сезона. За играчи като тях и тяхната възраст е важно да имат правилното обучение и развитие. Трябва да е стъпка по стъпка”.

„Разтревожен съм толкова, колкото трябва да бъде треньор преди официален мач. Не мога да кажа какво ще е бъдещето ни или как ще се развие мачът утре, защото не знам. Доволен съм от това, което видях по време на подготовката и контролите в Нидерландия, както и това, което показваме на тренировките тук. Изглеждаме добре, което е отлично. Това ми дава поводи за оптимизъм. Ще играем мач за мач и ще растем като отбор, защото сме в началото. Трябва да изкараме най-доброто от всеки. Новите футболисти внесоха свеж въздух в отбора. За всеки е удоволствие да тренира, да печели мачовете в тренировките и да прави правилно упражненията по време на заниманията”.

„Говорим за селекцията. Казал съм на кои позиции трябва да се подсилим. Ръководството работи, за да намери най-подходящите футболисти за отбора. Никой не знае колко мача ще изиграем този сезон. Бъдещето не може да се предвиди.

„Очаквам труден мач срещу Левски. Нито един мач не е лесен в днешно време. Левски е труден отбор за побеждаване, стилът им е такъв. Това е отбор, които играе много с топката, бори се за всяка втора топка. Разполага с много бързи и добри футболисти в атака. Смятам, че в Левски липсва тежест от задължително класиране напред. За тях ще е мотивиращо да срещнат отбор, играл на четвъртфинал в турнира през миналия сезон. За всеки футболист на Левски това ще е възможност да се докаже. Ние анализирахме съперника си. Аз обаче съм уверен в моя отбор, от това, което видях в контролите и тренировките. Ние знаем какво искаме”, каза Луческу.

„Миналият сезон беше един от най-добрите в историята на ПАОК. Трябва да намерим футболист, който да покрива много няколко позиции в халфовата линия. Не може да имаме номер 10 на Манчестър Сити или Ливърпул, разбира се. Знаем какво какво искаме да намерим. В този момент искам да имам този играчи днес или утре. Не е лесно да го намерим, ще отнеме време. Аз като треньор трябва да се адаптирам към това”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този го е страх от провала неговия одбор

    1 0 Отговор
    Е по скъп плаща се повече пари,хвърлили са доста пари и накрая да падне от по ниско бюджетен клуб ще е провал
  • 2 Да ама

    0 1 Отговор
    излъгаха хората, че уж няма да отнесат погром от ПАОК. Сега ще идат да напълнят стадиона, да им гледат срама и да напълнят сметката на дебелия вратар