Last news in Fakti

21 Юли, 2022 13:40 1 766 0

Хасан Салихамиджич: Не разбирам избора на Левандовски

  • хасан салихамиджич-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • роберт левандовски

Това, че сте оценявани и от други клубове не е еднопосочен път

Хасан Салихамиджич: Не разбирам избора на Левандовски - 1
Снимка: Twitter

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич критикува за пореден път решението на голмайстора на отбора Роберт Левандовски да не изпълни последната си година от договора и да принуди клуба да го продаде на Барселона.

"Неговото сбогуване? Не го разбирам. Наистина 0,0 процента. Не го казвам само защото аз съм уважавал всичките си договори, когато бях футболист. Това, че сте оценявани и от други клубове не е еднопосочен път", коментира бившият футболист на Байерн в интервю за списание "Цайт Магазин".

Той бе помолен и да сравни начина, по който си тръгна Левандовски с този, по който го направи Давид Алаба.

"Ръководството на Байерн искаше да поднови договора на Алаба и му предложи много пари. Имаше среща, на която бе даден ултиматум на футболиста. Сега вече мога да кажа, че може би не трябваше да се дава краен срок на уважителен играч като Давид", съжалява Салихамиджич.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА