Last news in Fakti

21 Юли, 2022 14:40 906 6

Кръстаич: Има много талантливи млади футболист и затова се съгласихме на това предложение

  • младен кръстаич-
  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • национален отбор

Още когато приехме предложението започнахме да работим

Кръстаич: Има много талантливи млади футболист и затова се съгласихме на това предложение - 1
Снимка: БГНЕС

Младен Кръстаич бе представен като селекционер. На първата си пресконференция като такъв, той заяви, че националният ни тим не се намира на място, което му подобава.

"Нашата работа е да работим, дали в клубен или национален отбор - това е работата. След като направихме добри резултати в Тел Авив, проведохме разговори с господин Михайлов и решихме да приемем. Има много талантливи млади футболист и затова се съгласихме на това предложение", започна Кръстаич.

"Още когато приехме предложението започнахме да работим. Преди да се бяхме разбрали, вече гледахме. Всички знаем на какво ниво е националинят отбор. Има много млад футболисти, които са загубили самочувствие. За последната година е имало 47 играчи, някои от които с по 1 мач. Сменили сте 7 вратаря в 8 мача, което е малко несериозно. Ще съм постоянно на терен. Такъв бях и като футболист, работа постоянно. Аз не представлявам само мен и моя щаб, а и Сърбия. Когато някой ден си тръгна искам вратите да останат отворени".

"Говорим си, ще видим какво е състоянието на футбола и шампионата. Въобще нямам страх да работя. И като футболист винаги давах всичко от себе си. Нямам страх от нищо. България е в такова състояние, че може за половин или една година да направим добри резултати. Аз ще оставя по-добра картина тук, може да сте сигурни. Относно тактическите въпроси - има треньори, които нямат определен тип футболисти и играят някаква схема, има още 2 мача в Лигата на нациите, след това още 2 мача.

"Ще опитаме да стигнем по-горната група, а в контролите ще наблягаме на играчи, които ще ползваме. Очакванията са големи, но аз нямам магическа пръчка. Аз като сърбин, ако съм по-голям патриот от българските играчи - това не е добре. Ще трябва да има промяна - или в тях, или в мен", завърши сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърбе на върбе

    1 1 Отговор
    Станахме сръбска колония,тоя Ганчев цял живот мъкне в бг сръбски мекерета,вместо да залага предимно на българското
  • 2 Тома

    2 0 Отговор
    Съласи се защото на перукан джибрил му се клати перуката.
  • 3 Станю

    2 0 Отговор
    НАЙ-НАКРАЯ РЕШИХА ДА НЕ МАСКАРЯТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОРИ! ТОЯ ОТ ДЕ ДОШЪЛ, СЛЕД 3-6 МЕСЕЦА - ТАМ ОТИШЪЛ БЕ, ДА ПОМНИМ ИМЕНА!
  • 4 123

    2 0 Отговор
    Нашата работа е да работим, дали в клубен или национален отбор - това е работата" тоя е хептен Божинката.
  • 5 Мимо

    2 0 Отговор
    Завалията... според мен НИКОЙ средностатистически треньор, който има относително сигурен ангажимент някъде не би се закопал с националния ни отбор по футбол. Просто е ОБРЕЧЕН. Освен срамно петно е кариерата , няма какво да постигне с тия. Точно поради тая причина веченикой български треньор вече не се нахваща с тая загубена кауза. Явно на човека и екипа му им се клатят краката там, дето са били до сега и просто се хващат за някаква сламка да потупат топката още година -две , кой колкото ги изтърпи и да откачат още някой лев. Те футболисти немогат да произведат. Обречени са на провал за съжаление.След като най-скъпите ни състезатели струват по 80-100-200 000 евро и са във вторите дивизии на Полша, Чехия и Италия....от там нататък всичко е излишно.
  • 6 0000

    3 0 Отговор
    Тоя е известен с алкохолизъм ,навремето в Германия постоянно го гонеха да тренира с децата ,щото го хващаха пиян често ,кибичеше в дискотеките до сутрин