Last news in Fakti

22 Юли, 2022 11:05 1 067 2

Христо Стоичков покани всички на двете световни първенства по таекуондо в София (ВИДЕО)

  • христо стоичков-
  • световно първенство-
  • таекуондо-
  • спорт

От 28 юли до 7 август в нашата столица ще се събере целият световен спортен елит, като за първи път в една държава се провеждат две световни първенства в една година

Христо Стоичков направи специално видео за предстоящите две световни първенства по таекуондо, за кадети и за юноши и девойки, които ще се проведат в София.

От 28 юли до 7 август в нашата столица ще се събере целият световен спортен елит, като за първи път в една държава се провеждат две световни първенства в една година.

“Ще се случи нещо легендарно – две световни първенства по таекуондо в една държава и година“, казва Христо Стоичков.

„В Америка е лято, а в България ще е таекуондо лято. Аз тръгвам от Америка и Ви чакам в Арена Армеец. Там ще се видим“, сподели Стоичков в специалното видео.

Очаква се триумфално представяне на един от отборите ни по таекуондо, който стана финалист и в „Америка търси таланти“.

Освен двете първенства за откриването на 2 август в София пристига и световният демо отбор, който ще има уникална демонстрация в „Арена Армеец“. На 3 агуст щоуто продължава и в Пловдив, където в Античния театър пловдивчани ще могат да се насладят на невероятните изпълнения на демо отбора.

Повече – вижте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА (България)

    1 2 Отговор
    България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по много, но Христо Стоичков е само един!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.