Last news in Fakti

19 Юли, 2022 14:45 1 026 0

Жоан Лапорта разкри пред Стоичков: Барса пребори отбори като ПСЖ и Челси за Левандовски

  • жоан лапорта-
  • христо стоичков-
  • футбол-
  • роберт левандовски

Направихме първа оферта за Роберт Левандовски и тя завърши на 45 милиона, плюс още пет

Жоан Лапорта разкри пред Стоичков: Барса пребори отбори като ПСЖ и Челси за Левандовски - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разкри в специално интервю пред Христо Стоичков, че клубът се е преборил с ПСЖ за Роберт Левандовски. Според боса на каталунците Йохан Кройф също би харесал новото попълнение на тима.

„Направихме първа оферта за Роберт Левандовски и тя завърши на 45 милиона, плюс още пет. Много сме щастливи, защото и играчът също промени заплатата си. Състезавахме се с отбори като ПСЖ и Челси, но Левандовски вече е при нас.

Искам играчи, които искат да дойдат в Барса, както казваше Кройф. Смятам, че той също би харесал Левандовски, който е голмайстор, различен от всички, които сме имали. Трябва да благодарим на Роберт, защото при нас ще печели по-малко, а освен това издържа на голям натиск от Байерн, към който изпитвам голямо уважение", сподели Лапорта пред Стоичков за канала TUDN.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА