Last news in Fakti

23 Юли, 2022 22:03 1 815 2

Работата на Луческу е заложена на мача с Левски в Солун

  • разван луческу-
  • паок-
  • левски-
  • лига на конференциите

Наставникът на ПАОК не може да си позволи отпадане от българския тим

Работата на Луческу е заложена на мача с Левски в Солун - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ПАОК - Разван Луческу, може да остане без работа още в самото началото на новия сезон, според гръцкото издание Sport Time.

Ръководството и феновете на тима от Солун е останало сериозно огорчено от загубата в квалификациите за Лигата на конференциите от българския Левски, като реакциите веднага след мача на „Герена“ бяха изключително остри срещу клуба.

Луческу би следвало да поеме цялата отговорност за развоя на двубоя идния четвъртък, защото имиджът на „двуглавите орли“ е на клуб, който ежегодно участва не само в групите на евротурнирите, но и често стига до елиминациите.

Припомняме, че „сините“ триумфираха с 2:0 преди няколко дни, а реваншът ще бъде на 28 юли. Трябва да отбележим, че головете на чужд терен вече не играят роля и българският клуб ще трябва да се бори за понеда, равенство или в най-лошия случай за минимална загуба с един гол разлика, ако иска да продължи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    4 0 Отговор
    Луческо, уволнен си!
  • 2 Ставри убиеца

    2 2 Отговор
    С.М.Ъ.Р.Т. за Луческу