Last news in Fakti

25 Юли, 2022 12:48 5 138 0

Шакира с шокираща оферта към Пике да подпише договор

  • жерар пике-
  • шакира-
  • футбол-
  • интер маями-
  • барселона

Пике не е доволен, че колумбийката планира да се премести да живее във Флорида заедно с момчетата

Шакира с шокираща оферта към Пике да подпише договор - 1
Снимка:

Раздялата между футболиста на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира не спира да привлича вниманието на медиите вече доста седмици. Отношенията между двамата стават все по-бурни и в основа на това е битката за попечителство над двамата им синове – Милан и Саша. Пике не е доволен, че колумбийката планира да се премести да живее във Флорида заедно с момчетата.

Испанският "AS" съобщава, че испанският национал и Шакира вече са имали първа среща относно попечителството и тя въобще не е минала добре. Според информацията, певицата настояла Пике да подпише договор с Интер Маями, за да може да вижда децата по-често. Иначе той ще има на разположение пет пъти годишно, за да се среща с двамата си синове.

Предложението на 45-годишната колумбийка подразнило силно футболиста, който е точно с 10 години по-млад от нея. Пике планирал да смени отбора, но искал да остане в Барселона поне още един сезон.

Следващата дата за среща между двамата е 4 август, а Шакира ще го посрещне с децата на Бахамите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА