Last news in Fakti

29 Юли, 2022 22:03 1 504 7

Тайсън Фюри: Гласувайте за мен на изборите за премиер на Великобритания!

  • тайсън фюри-
  • бокс

„Циганския крал“ се включи в горещата тема с оставката на Борис Джонсън

Тайсън Фюри: Гласувайте за мен на изборите за премиер на Великобритания! - 1
Снимка: БГНЕС

Великобритания официално остана без премиер след оставката на Борис Джонсън, а това се превърна в най-горещата тема на „острова“ след войната в Украйна. Световният шампион по бокс - Тайсън Фюри, реши също да се включи в надпреварата, научихме от Daily Mail.

„Циганския крал“ реши да шокира британците по време на откриването на новия си ресторант, като призова тълпата да гласува за него, но уточни, че чак през 2030 г.

Ако оставим шегата настрана, не е никак необичайно бивши боксьори да влизат в политиката. Виталий Кличко е кмет на Киев, Николай Валуев е депутат в руската Дума, а Мани Пакиао е сенатор на Филипините. Току виж един ден Фюри настина застане начело на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека КоZа

    5 3 Отговор
    По-добре от неграмотната тръс. Сигурен съм, че на този индивид IQ -то му е много над нейното (колкото и да са го блъскали в главата)...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кобрата

    6 1 Отговор
    Евала брат!И ти си бимбаец като мене
  • 4 реджеб

    6 0 Отговор
    факти+пик=на блиц и вестник шок
  • 5 Мила моя майно льо

    13 5 Отговор
    Българите в чужбина гласува единствено за ИТН защото все пак са интелигентни плочкаджии, берачи на ягоди и миячи на чинии в предградията на Лондон....

    Коментиран от #7

  • 6 Ей Джей

    2 1 Отговор
    Нечистоплътен английски Мангоджери!
  • 7 ⚜️Просветен⚜️

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Мила моя майно льо":

    Също така са програмисти, имат собствен бизнес и заемат ръководни позиции! Говорим за Българите! Не за лилавите ромеи с бг паспорти.