Last news in Fakti

31 Юли, 2022 23:03 1 935 14

ЦСКА размаза Берое с 5:1

  • цска-
  • берое-
  • разгром-
  • маурисио гарсес

Тимът на Саша Илич се изравни по точки с лидера Лудогорец

ЦСКА размаза Берое с 5:1 - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА разгроми Берое в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. "Червените" се наложиха с 5:1 на "Българска армия", предаде Топспорт.

По този начин тимът на Саша Илич се изравни по точки с лидера Лудогорец с актив от 10 точки.

В днешната среща "армейците" показаха добра игра и заслужено триумфираха убедително с трите точки. Така със самочувствие след четири дни ЦСКА посреща Сейнт Патрикс в 3-ия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Новият нападател на домакините Дюкенс Назон направи дебют като титуляр и вкара първото си попадение за първенство.

Другите голове за "червените" станаха дело на Маурисио Гарсес /на снимката/, който се разписа на два пъти, Браян Морено и Иван Турицов от дузпа в добавеното време.

Гостите върнаха попадение от дузпа, реализирана от Тунгара. Срещата започна отлично за домакините.

В 5-ата минута Вион подаде към Де Нойер, който напредна отляво, навлезе в наказателното поле и центрира успоредно по земя към Гарсес, който от около 6 метра с десния крак вкара за 1:0.

В 18-ата минута Назон вкара топката в мрежата, но реферът не зачете първоначално попадението, след намесата на ВАР, попадението на нападателя правилно бе зачетено, тъй като при паса на Вион към него нямаше засада.

"Червените" продължиха да доминират, а малко преди края на полувремето Назон бе близо до нов гол, но след като излезе сам срещу Караджов, вратарят изби. През втората част ЦСКА продължи да е по-дейният отбор, а гостите така и не успяваха да създадат опасни положения.

В 67-ата минута Асен Дончев вкара топката в мрежата, но попадението не бе зачетено заради засада на Морено. Минути по-късно талантът имаше нов шанс, но този път не сполучи с удара си и Караджов улови.

В 76-ата минута, Туфегджич овладя майсторски по левия фланг, центрира към наказателното поле, където Морено стреля с десния крак, за да направи резултата 3:0.

Две минути по-късно Мено Кох игра с ръка в наказателното поле при едно центриране, Валентин Железов разгледа ситуацията и отсъди дузпа за Берое. Зад бялата точка застана Тунгара, който реализира.

В добавеното време, "червените" също получиха дузпа, реализирана от Турицов. Минута по-късно Иван Караджов допусна груба грешка и позволи на Гарсес да оформи крайното 5:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    9 7 Отговор
    Ииии сяяяя ко прайм с Хубчето ? Ни за тренер става, ни за гонене става....Ко прайм ва загорци ? Един съвет от мен : по- добте да изпаднете отколкото да го гоните. Щотооооооо фалита Ви е сигурен. Като не слушахте и четяхте тук като писах е сега.ще си патите и то дълго време. Хубчев и Бала са кърлежи големи, но с немски паспорти....трагедияяяяя

    Коментиран от #4, #6, #9

  • 2 Даа

    24 3 Отговор
    Бях забравил, че ЦСКА може да играе такъв футбол. Движение, агресия, добри изпълнители, голове. Браво!

    Коментиран от #3

  • 3 Цесекар

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Даа":

    И аз се бях отчаял. Не помня вече кога за последно сме вкарвали пет гола. Определено има промяна в положителна посока.
  • 4 Гларус

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Хубчев е отличен специалист, но ЦСКА е класа. Само крилата на червените трябва да са дрибльори и да преодоляват съперници, един на един. Нито Гарсез, нито Йомов го правят!
    Дано новите, които треньора иска, да имат тези качества!

    Иначе сърбина успя да накара футболистите да играят, като отбор с много тичане и преса.
    Все още не се получава напълно, но няма фен на ЦСКА, който да не е доволен от старанието.

    НОВИЯТ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ НА ЦСКА Е ОТЛИЧЕН ФУТБОЛИСТ И С ЛЕКОТА ЩЕ ПОДМИНЕ КАЙСЕДО ПО ОТБЕЛЯЗАНИ ГОЛОВЕ!

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гларус":

    За пръв път от не знам колко години насам, играта на отбора ми хареса! Ако така играят във всички мачове до края, нито съдии, нито Лудогорец, нито никой може да спре отбора! Много движение, техника на скорост, бързи отигравания, търсене на празни пространства, преса по целия терен, когато противника владее топката... Това е съвременния футбол! Няма го кюскането и ритането напред, като при Снойчо, Любо и т.н., с надеждата централния нападател да я отклони "нанякъде" първата топка и после.... квото стане! Гарсес, Вион, Морено, хубава оценка и за Шопов, голяма е явно ролята и н треньорския щаб - брав! А Йомов, както и новия нападател да остават след тренировки и да тренират левия си крак и излизания 1:1 с вратаря! Не може такиа пропуски да правят!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Ако си спомняш Поморие с Хубчев си влизаше в А група. После колко плейофа се играха и накрая намериха начин по административен път да не ги допуснат.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Теодоро

    3 13 Отговор
    ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
  • 14 Теодоро

    0 3 Отговор
    ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ .. ! ДОЛУ оранжевите чорбари