Last news in Fakti

1 Август, 2022 09:17 1 436 1

Стана ясно какво се случва с нападател на ЦСКА

  • бисмарк чарлс-
  • цска-
  • контузия-
  • тренировки-
  • футбол

Лекарският щаб на ЦСКА е направил всичко възможно, за да бъде избран най-добър начин за лечение на контузията

Стана ясно какво се случва с нападател на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс ще поднови пълноценни занимания тази седмица. От началото на миналия сезон ганаецът постоянно е преследван от травми като в момента се възстановява от операция претърпяна в средата на май. Лекарският щаб на ЦСКА е направил всичко възможно, за да бъде избран най-добър начин за лечение на контузията.

Чарлс вече тренира с топка и в близките дни ще може да се включи на пълноценно към заниманията на тима. Очаква се през втората половина на август Бисмарк да се завърне в игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАРНА

    1 0 Отговор
    ЦСКА трябва да привлича дрибльори, които да преодоляват един на един противниковите играчи. Това е много важно за нападателя, плеймекъра и крилата. Така се създава острота в атаките и се преодолява по-лесно сгъстена отбрана. Дюкенс Назон е попадение! ОТЛИЧЕН НАПАДАТЕЛ! НЕ Е СТАТИЧЕН! БЪРЗ Е , ПОСТОЯННО Е В ДВИЖЕНИЕ И ТОВА ОБЪРКВА ЗАЩИТНИЦИТЕ И ТАКА СЕ ОТВАРЯТ ПРОСТРАНСТВА!