Last news in Fakti

11 Август, 2022 21:33 910 0

Андрей Гълъбинов с добри новини за клубния си тим

  • андрей гълъбинов-
  • реджина

Таранът се подложи на операция преди няколко седмици

Андрей Гълъбинов с добри новини за клубния си тим - 1
Снимка: БГНЕС

Андрей Гълъбинов е информирал ръководството на Реджина, че ще може да разчита на него много по-рано от очакваното след операцията на ахилесовото сухожилие, научихме от Tuttomercato.

Той е изпратил писмо, в което информира щаба, че скоро ще е готов, за да започне рехабилитация, въпреки първоначалните очаквания, че лечението му ще го лиши от игра през почти половината сезон.

Има обаче опция това да се обърне срещу Гълъбинов, защото медиите в Италия вече съобщиха, че клубът иска да го продаде през лятото. Травмата обаче гарантира оставането му поне до зимата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА