Last news in Fakti

12 Август, 2022 12:44 1 811 0

ПСЖ праща доскорошни звезди в пета лига

  • футбол-
  • псж-
  • андер ерера-
  • идриса гей

Това са Андер Ерера и Идриса Гей, които не са желани от новия треньор на парижани Кристоф Галтие, но отказват да бъдат продадени

ПСЖ праща доскорошни звезди в пета лига - 1

Две от доскорошните звезди на ПСЖ могат да заиграят в петото ниво на френския футбол, съобщава "Екип". Това са Андер Ерера и Идриса Гей, които не са желани от новия треньор на парижани Кристоф Галтие, но отказват да бъдат продадени.

По тази причина ръководството на ПСЖ е решило да ги прати във втория отбор на клуба - Насионал 3, който се подвизава в пета дивизия. 32-годишните Ерера и Гей тренират отделно от отбора заедно с още четирима играчи - Юлиан Дракслер, Мауро Икарди, Рафиня и Тило Керер, на които се търсят нови отбори.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА