Last news in Fakti

6 Септември, 2022 10:21 1 919 0

8 любопитни сблъсъка в Шампионската лига днес

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • мачове

Няма промяна в графика, като ще има по два мача от 19:45 часа, а останалите ще са от 22:00. Този път финалът ще е в Истанбул на 10 юни 2023 г.

8 любопитни сблъсъка в Шампионската лига днес - 1

Шампионската лига се завръща с очаквания за още по-интересни сблъсъци и с още по-голям брой кандидати за слава. Битката в груповата фаза се открива с осем двубоя днес, а още толкова ще се изиграят и в сряда. Няма промяна в графика, като ще има по два мача от 19:45 часа, а останалите ще са от 22:00. Този път финалът ще е в Истанбул на 10 юни 2023 г.

Дебют в групите на ШЛ прави Айнтрахт (Франкфурт), който през миналата кампания триумфира в Лига Европа. Така за първи път в историята цели пет германски отбора ще са част от груповата фаза. Трябва да се отбележи и фактът, че и двата шотландски гранда - Селтик и Рейнджърс, също са тук.

Още в първия ден на надпреварата ни очакват вълнуващ дуел като ПСЖ - Ювентус, а първенецът Реал ще се доказва срещу бойкия Селтик в Шотландия. Манчестър Сити ще гостува на ранения Севиля, а на друг от водещите английски отбори - Челси, също му предстои визита срещу непредвидим съперник в лицето на Динамо (Загреб). Дни след като срази Интер пък, Милан ще спори с Ред Бул (Залцбург).

Ето и всички срещи от програмата днес:

Динамо Загреб - Челси 19:45

Борусия Дортмунд - Копенхаген 19:45

Реал Мадрид - Селтик 22:00

ПСЖ - Ювентус 22:00

Бенфика - Макаби Хайфа 22:00

Севиля - Манчестър Сити 22:00

РБ Залцбург - Милан 22:00

РБ Лайпциг - Шахтьор Донецк 22:00


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА