Last news in Fakti

6 Септември, 2022 17:30 1 158 1

Мбапе за Реал Мадрид: Никога не съм бил там, но го чувстваш все едно си си вкъщи

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • псж-
  • футбол

Никога не съм си представял, че ще говоря с президента на Франция относно моето бъдеще

Мбапе за Реал Мадрид: Никога не съм бил там, но го чувстваш все едно си си вкъщи - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе коментира бъдещето си, след като редовно е преследван от различни спекулации. Французинът реши да остане в ПСЖ, след като през лятото усилено беше свързван с трансфер в Реал Мадрид, а дори Ливърпул беше включен в евентуалните опции за акостиране.

„Мечтата Реал Мадрид? Никога не знаеш какво ще се случи. Никога не съм бил там, но го чувстваш все едно си си вкъщи. Никога не съм си представял, че ще говоря с президента на Франция относно моето бъдеще. Това е лудост. Той ми каза, че иска да остана в ПСЖ“, коментира френската звезда пред „Ню Йорк Таймс“.

Килиан Мбапе успя да завоюва всички възможни домашни трофеи във Франция, както и да стане световен шампион, но все още липсва европейски трофей в неговата витрина от значими постижения. Французинът има 178 гола за ПСЖ и 88 асистенции в 222 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.