Last news in Fakti

10 Септември, 2022 13:30 1 148 5

Славия взема бразилски нападател на проби

  • славия-
  • нападател-
  • футбол-
  • проби-
  • златомир загорчич

Футболистът ще се присъедини към "белите" в края на следващата седмица и ще опита да впечатли Златомир Загорчич по време на паузата за мачове на националните отбори

Славия взема бразилски нападател на проби  - 1
Снимка: БГНЕС

Славия ще пробва бразилски нападател, пише "Тема Спорт". Футболистът ще се присъедини към "белите" в края на следващата седмица и ще опита да впечатли Златомир Загорчич по време на паузата за мачове на националните отбори. Тимът ще проведе и контрола в този период, като съперникът все още се уточнява.

В момента за върха на атаката Славия разполага само с един футболист - Ахмед Ахмедов, дошъл през лятото от ЦСКА - София. Като титуляр на тази позиция сезона започна Йон Бакеро, но след това той премина в третодивизионния испански Понтеведра и остави Златомир Загорчич с доста лимитирани опции в нападение. Допълнителен удар за сърбина бе и трансферът на най-острия футболист на тима Радослав Кирилов в ЦСКА 1948.

Освен бразилския нападател, на проби в Славия е трябвало да дойде и още един чужденец, който се подвизава в центъра на терена. В последния момент обаче разговорите с въпросния полузащитник са пропаднали и той няма да пътува към България.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Ма как така бе бат Венци ще купува чернички от чужбина, те нали били некадърни а нашите българчета най добрите футболисти.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 батко мафи

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    За да не го обвиняват в расизъм неолибералите!
  • 3 Бат Венци

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    трайно се е настанил в мозъка ти...:)
    Не може да дишаш ако не напишеш нещо за него:)

    Коментиран от #5

  • 4 Хамрун

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Епа нема само у Уевски да играт негри.
  • 5 кУмУнист

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Венци":

    Трайно е, ти Ко мислиш, тая негова петниста тиква се появява постоянно по медиите и само за него мисля и за синчето му, къде е закопано.