Last news in Fakti

11 Септември, 2022 16:31 2 515 0

ММА звезда се пробва в бокса

  • нейт диас-
  • бокс-
  • спорт-
  • мма

Това, което мога да кажа е, че отношенията ми с UFC бяха любов и омраза

 ММА звезда се пробва в бокса - 1

Звездата на UFC Нейт Диас изигра своя последен мач от договора си с компанията снощи, като победи с лекота Тони Фъргюсън на UFC 279. За ужас на президента на UFC Дейна Уайт, след това ветерана обяви, че смята да се съсредоточи в участие на боксовия ринг след 15 години кариера в октагона.

„Това, което мога да кажа е, че отношенията ми с UFC бяха любов и омраза. Направих го днес, аз обичам UFC. Нека Дейна Уайт да го знае. Имам усещането, че съм с най-дългата кариера от всички в UFC. И най-успешната”, обяви Диас след победата.

Той няколко пъти се оплаква от отношението на UFC към него и дори обвини шефовете, че го държат заложник без да му дават да се бие, за да приключи договора му. В последните 4 години това бе едва третия му бой.

„Сега искам да изляза от UFC за известно време. Да покажа на тези бойци как да вземат нещата в свои ръце и да покорят и друг спорт. Да видят как се прави. Конър Макгрегър не знае как да го стори, а и другите бойци явно не са наясно. Ще изляза и ще им покажа, как се превзема друга професия и ще стана най-добър там. Бокс, кикбокс, жиу-жицу… Други организации в ММА. Който си мисли, че е най-добър там, аз идвам за него…”, добави Диас.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА