Last news in Fakti

10 Септември, 2022 22:00 6 584 8

Джошуа копира Усик и неговите брутални тренировки в басейн

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт-
  • тренировки-
  • басейн

За потенциалната „Битка за Британия” срещу Фюри, Джошуа иска да бъде  добре подготвен и използва способите на своя противник

Джошуа копира Усик и неговите брутални тренировки в басейн - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа копира Олександър Усик и неговите брутални тренировки с плуване, за да се подготви добре за сблъсъка с Тайсън Фюри. Украинецът, който защити титлите си в тежка категория срещу Ей Джей миналият месец, се подготвяше за боя с пет часа на ден в басейна.

За потенциалната „Битка за Британия” срещу Фюри, Джошуа иска да бъде добре подготвен и използва способите на своя противник. Мениджърът на Усик Егис Килмас твърди, че шампиона плувал по 10 километра на ден, а също така задържал дъха си под вода за повече от 3 минути докато се подготвял за мача.

„Знаете, че обичам предизвикателството”, написа Джошуа и допълни: „Бележка към мен: Да работя още по-усилено”.

Все още не е ясно кога ще се срещнат Фюри и Джошуа. Вариантите за битката са няколко, от началото на ноември до средата на декември.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 треньор по бокс

    14 7 Отговор
    и двамата са такива некадърници че нямам думи само нашия пулю е по голям от тях,Това са еднодневки шампиони ,няма да бъдат като тайсан,холифилд,ленакс и др.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 РЕАЛИСТ

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "треньор по бокс":

    Прав си. Тайсън Фюри бе откровен, Усик не е за тази категория, а Джошуа си е един културист. Усик имаше слаб удар и се боксираше, като аматьор, а Джошуа взе след мача да се оправдава, че късно се е захванал с бокс и няма нужните качества.
  • 3 Късно е

    12 2 Отговор
    малко негърче, направо не знам как си бил клечкото.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пинчер

    7 2 Отговор
    Да, верно на А.Д. му липсват качества и не толкова заради късен старт на кариерата!
    Просто или ги имаш или не!
    Не мога да си обясня как няма да са ти казали, че като атакуваш противника и го разклатиш вкарвайки му един, два или три добри удара, просто трябва да го довършиш!
    А.Д. натисна Усик, който по едно време беше гроги, но спря, вдигна гарда и се отказа да бие! И загуби, така както можеше и да спечели! Усик не ми хареса в този мач! Стилът, и на двамата е леко скучноват!
    Виж Фюри, а да не споменаваме минали шампиони, Али, например, бяха и са далеч по- интересни! По разчупени, по идейни на ринга!

    Коментиран от #6

  • 6 РЕАЛИСТ

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Пинчер":

    Вярно е Джошуа можеше да го довърши, но не забравяй политиката. Такава е заповедта от горе. Украинец трябва да е победител. Видя ли какво беше след края на мача.

    Коментиран от #8

  • 7 Аз си

    5 1 Отговор
    Мисля че и на Марс да идеш да тренираш Фюри ще те спука от бой
  • 8 Дичко

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Джошуа не може да довърши Усик.На олимпиада му подариха златния медал.Срещу Руис бягаше като жена.Джошуа е просто е култорист който може да е в топ 20 на световния бокс, и нищо повече.А след мача глупостите който направи да коментираме ли?