Last news in Fakti

15 Септември, 2022 10:25 1 229 0

Важна среща в Левски за бъдещето на клуба

  • ивайло ивков-
  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • петър ганев-
  • sport republic-
  • драган шолак

Очакванията са представители на „Sport Republic” да присъстват на предстоящото дерби с ЦСКА в неделя

Важна среща в Левски за бъдещето на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски, представено от мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов, члена на Надзорния съвет Петър Ганев и човек от тръст „Синя България“, е провело среща във вторник с хора на потенциалния инвеститор „Sport Republic”.

Разговорът между двете страни се е провел във вторник преди тренировката на отбора, пише „Тема Спорт“. Обсъдени са бъдещите платове на групировката за придобиване на мажоритарния пакет от акции на Левски. Двете страни са провели конструктивен разговор и са планирани нови такива срещи.

В началото на седмицата стана ясно, че от „Sport Republic”, ръководена от сръбския милиардер Драган Шолак, са останали изключително доволни от резултатите на извършения одит на футболния клуб. Много е вероятно сделка за придобиването на мажоритарния пакет от акции на „сините“ от страна на групировката да бъде финализирана до края на годината.

Очакванията са представители на „Sport Republic” да присъстват на предстоящото дерби с ЦСКА в неделя. Хора на компанията вече посетиха няколко мача на Левски. Гледаха финала за купата на България срещу ЦСКА, реванша от полуфиналите на турнира срещу Лудогорец и първия мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите.

Припомняме, че „Sport Republic“ купи в началото на януари тази година елитния английския Саутхямптън. През август месец групировката прибави и втородивизионния турски Гьозтепе към портфолиото си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА