Last news in Fakti

29 Септември, 2022 11:10 2 712 1

Тайсън Фюри към Джо Джойс: Ти си вторият най-добър боксьор след мен, но още не е твоето време

  • тайсън фюри-
  • джо джойс-
  • бокс-
  • спорт-
  • антъни джошуа-
  • мануел чар

Джойс е задължителен кандидат за пояса на WBO на Олександър Усик, но се цели още в битка с Фюри или Антъни Джошуа

Тайсън Фюри към Джо Джойс: Ти си вторият най-добър боксьор след мен, но още не е твоето време - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри каза на своя приятел Джо Джойс, че „още не е неговото време“. Циганския цар обяви Непреодолимата сила като втория най-добър боксьор в тежка категория, след победата му с нокаут над Джоузеф Паркър.

Джойс е задължителен кандидат за пояса на WBO на Олександър Усик, но се цели още в битка с Фюри или Антъни Джошуа. Самият Фюри бе на път да се договори с Ей Джей, но после обяви, че няма да чака повече сънародника си. Очаква се през декември Фюри да се бие с Мануел Чар.

„Имах прекрасен ден гледайки бокс, всички големи боеве и изучавайки съперниците в тежка категория. Трябва да кажа, че Джо Джойс е вторият най-добър боксьор в категорията след мен“, обяви Фюри.

„В момента, кой знае дали той може да ме победи или не. Може би трябва да разберем някой ден. В момента аз управлявам категорията и съм световен шампион, а той не“.

Джойс отвърна в „Туитър“: „Хайде да го направим. Подпиши, голямо момче. Номер 1 срещу Номер 2“.

Фюри обаче не е готов още за битка с Непреодолимата сила. „Не е дошло времето ти, големи Джо. Имам да печеля битка за всички пояси с момчето от средна категория. Ти също имаш да изграждаш още името си“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    5 2 Отговор
    Няма да може да победи Усик. Твърде е висок, а Усик контролира обхвата с работата с крака. Затова изглежда значително по-нисък от опонентите си, но е 191см, а Джошуа също като този бе 198см. Някой около ръста на Усик ще му е по-трудно противник, Чисора беше по-равностоен на Усик от Джошуа.