Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 10:15 1 515 3

Шон О'Мали: Искам да бъда новият Конър Макгрегър, сега в UFC няма човек, който да е на неговото ниво

  • шон о'мали-
  • конър макгрегър-
  • мма-
  • спорт

Sugar има доста фенове в САЩ и вярва, че те имат нужда от някого, на когото да се радват

Шон О'Мали: Искам да бъда новият Конър Макгрегър, сега в UFC няма човек, който да е на неговото ниво - 1
Снимка:

Шон О'Мали (15-1) призна, че иска да бъде суперзвезда като Конър Макгрегър (22-6), пише mma.bg.

Sugar има доста фенове в САЩ и вярва, че те имат нужда от някого, на когото да се радват. По думите му в момента нямало човек на нивото на Конър, но Шон вярва, че той може да го стигне. 27-годишната звезда може да постигне целта си, ако в края на месеца запише победа.

Шон ще се бие с Пьотр Ян на UFC 280, което ще се проведе на 22 октомври в Абу Даби. Ян е бивш шампион в категория петел и победата над него ще изстреля Шон на върха. О'Мали вярва, че може да се справи със славата и мечтае да бъде суперзвезда.

“Хората искат суперзвезда. Сега в UFC няма човек, който да е на нивото на Конър Макгрегър. Планирам да вляза в октагона и ефективно да победя Пьотр Ян в битката ни. Искам да бъда новият Конър Макгрегър и мисля, че това искат и феновете. Имат нужда от някого, на когото ще се зарадват. Повечето хора си мислят, че ще загубя, но всъщност искат аз да спечеля.“, каза О'Мaли в шоуто на DC&RC.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ха Ха

    0 0 Отговор
    няма да пиша......ще го минат с гумата !