Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 16:03 3 203 8

20-годишна гимнастичка е определяна за най-влиятелната спортистка в света (СНИМКИ)

  • оливия дън-
  • гимнастичка-
  • tiktok-
  • instagram

Тя печели средно по €31 хил. на публикация в социалните мрежи

Влиянието в спорта е нещо, което е трудно измеримо и винаги е обект на субективното мнение на хората. Изданието On3 обаче е изградило своя система за оценка на атлетите, като се занимава ексклузивно с колежанския спорт в САЩ. Това компрометира до известна степен твърдението, че даден човек е №1 в света, защото обхваща една прекалено отбрана група от хора, но все пак сме длъжни да се придържаме пунктуално към написаното от колегите отвъд океана. По тази причина често наричаме американския футбол просто „футбол“, но не мислим да навлизаме повече в излишни дискусии. По-важното сега е да ви представим Оливия Дън, чиято кариера е доста впечатляваща дори и без субективните оценки.

20-годишната гимнастичка е една от най-младите самоиздигнали се милионерки в света. Тя печели първия си милион малко след навършването на 18 години и това е благодарение на една промяна в регулаторните органи в Щатите, които позволяват на спортистите да печелят повече от своите имидж права.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Г-ца Дън се радва на 2,2 млн. последователи в Instagram и на 6,6 млн. в TikTok, което ѝ дава възможност да печели сериозни пари от реклами в социалните мрежи. Изчисленията дори сочат, че тя средно печели по €31 хил. на публикация, което я постави сред най-успешните инфлуенсъри изобщо в света.

Към днешна дата благосъстоянието ѝ се изчислява на около $2,3 млн. Именно това е основният показател, който вземат от On3, за да я определят за най-влиятелната спортистка в света.

На второ място е друга гимнастичка - Сюнис Лий, която е заработила с $800 хил. по-малко, въпреки факта, че е олимпийска шампионка от Игрите в Токио.

Що се отнася до Оливия Дън, тя влиза в спортната зала едва на 3-годишна възраст, а през 2014 г. дебютира на професионалната сцена, като само 3 години по-късно е част от националния отбор по спортна гимнастика на САЩ. По-късно тя решава да продължи с надпреварите на колежанско ниво, вместо да развива солова кариера. Решението ѝ се оказва правилно, защото в нейния бранш наградите са много далеч от това, което си заработва в интернет в момента.

@livvy lil older #20 🥂 #foryou #birthday ♬ original sound - 𝖈𝖔𝖘𝖞𝖊𝖉𝖎𝖙𝖟 🧛🏿


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    4 2 Отговор
    Дън е нумеро уно, защото всички искат да я денят.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Спелчек

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Буха ха":

    дънят
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    СЕКСИ ГАДЖЕ и СЛАДУРАНА
  • 6 батко

    0 0 Отговор
    На батко пиленцата
  • 7 Американска

    1 0 Отговор
    Убост. Плосък сурат и кривунделести крака.
  • 8 То е ясно

    1 1 Отговор
    Педофили!