Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 17:03 2 671 3

Племенникът на Михаел Шумахер е със счупен гръбнак след инцидент по време на автомобилно състезание

  • дейвид шумахер-
  • михаел шумахер

В тежката катастрофа е участвал още един автомобил

Племенникът на Михаел Шумахер е със счупен гръбнак след инцидент по време на автомобилно състезание - 1
Снимка: БГНЕС

Дейвид Шумахер - племенник на Михаел Шумахер, е със счупен гръбнак след много тежка катастрофа по време на автомобилно състезание в Германия, съобщи Daily Mail.

Двамата с Томас Прейнинг бяха в борба за позиция по време на надпреварата DTM в Хокенхаймринг в неделя, когато Дейвид се удря с висока скорост в прегражденията, а зад него се удря и съперникът му. Катастрофата бе толкова страховита, че двете коли дори отскочиха обратно на пистата, а впоследствие помежду им избухнаха и пламъци.

Медицинските прегледи в последствие установяват, че Шумахер има счупен гръбначен прешлен, въпреки способността му да се движи относително нормално.

Новините впоследствие са сравнителни добри, защото ще се наложи лечение в продължение на около 6 седмици преди да бъде напълно възстановен и готов за нови състезания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извадил

    7 0 Отговор
    е изключителен късмет в случилото се нещастие !
  • 2 Ицо

    6 2 Отговор
    Явно изкупува греховете на чичо си. Всички негови съвременници помним първата му титла във Ф1, дошла след умишлен сблъсък с Деймън Хил. Помним още и 1997 г, когато се опита да повтори и с Жак Вилньов. Че беше талант е безспорно, но и че не беше спортсмен - също.

    Коментиран от #3

  • 3 Ммм...да

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо":

    Ами той дефакто уби бразилеца Сена.Прокобата ще ги следва като Кенеди.