Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 21:42 991 1

Гол с гърди подсигури на Арсенал класиране във фазата на елиминациите в Лига Европа

  • бодьо/глимт-
  • арсенал-
  • лига европа

„Артилеристите“ са с пълен актив след 3 изиграни кръга

Гол с гърди подсигури на Арсенал класиране във фазата на елиминациите в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Бодьо/Глимт отстъпи с 0:1 на Арсенал, за да видим как английският гранд си подсигури практически мястото във фазата на елиминациите в Лига Европа още след първите четири кръга в групите.

Букайо Сака стана автор на попадението през първата част, когато опита да стреля в далечния ъгъл от близка дистанция, но ударът му рикошира в защитник, върна се в тялото му и влетя в опразнената врата след реакцията на Никита Хайкин.

Това прати срещата в едно лежерно темпо, което не отговаряше на доброто настроение по трибуните на скромния стадион „Аспмира“.

Домакините имаха няколко отлични възможности, за да изравнят, но добри намеси на Мат Търнър и неточни удари на нападателите попречиха на промяната в резултата.

Арсенал вече има 9 точки след 3 изиграни кръга, като трябва да отбележим, че има да се изиграе отложената среща с ПСВ. Иначе нидерландците играят тази вечер срещу Цюрих у дома, за да се опитат на свой ред да направят важна крачка към следващия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо е бачо

    0 0 Отговор
    Абе Десоооо,я пусни някои снимки на ГОЛИ ГЪРДИ,вместо да се правиш и мъчиш да пишеш за футбол и голове с гърди::))